2777
2789
عنوان

خواستگار زشت

3028 بازدید | 68 پست

سلام دوستان خوبین من یه خواستگار دارم موقعیت مالی خوبی داره فوق دیپلم برق صنعتی داره و تو پتروشیمی عسلویه کار میکنه ولی مهندس پتروشیمی نیست خونه لوکس و یه ماشین ال نود از خودش داره پسره پخته و عاقلیه قد بلنده فقط چهرش به دلم نمیشینه با چند نفر عاقل مشورت کردم همه میگن چهره مهم نیست مهم اخلاقه نمیدونم چیکار کنم لطفا کمکم کنید تصمیم اشتباه نگیرم 

عکس 😂

کاربری برای دو نفره دوستان یکیمون ۲۲ سالشه یکی ۲۰ سالشه و چون ممکنه سو تفاهم پیش بیاد از این به بعد اول هر تاپیک توضیح قراره بدیم یکی از کاربرا گف چرا یک جا گفتی داری کارای مهاجرت انجام میدی یکجا گفتی تازه وارد دانشگاه شدی به همین خاطر به احترام کاربر ها قراره قبلش خودمونو معرفی کنیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه کلا به دلت نشسته قبول نکن چهره خوب عادی میشه ولی چهره ای که از نظرت بده خیر 😒

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

اگر چهره به دلت نمیشینه رد کن 

و البته به کسی هم نگو زشت!سلیقه ها متفاوت هست 

اتفاقا قیافه مثل باقی معیار ها مهم هست 

و به اندازه اخلاق موثر 

وقتی با قیاقش اوکی نیستی،رد کن 

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت
خیلی قیافش بده؟ خودت هم استان بوشهری ؟

قیافش خوبه فقط چهرش به دلم نمیشینه 

آخه من از اون سرترم و دوست دارم شوهرم قشنگ باشه ولی خیلی پسر خوبیه پخته و عاقله

اگه در حدی هست ک یهو شب بیدار بشی ببینیش نترسی اوکیه 

ولی خب بعضیا هم میگن خوشگلی بعد یه مدت عادی میشه ولی قیافه بد عادی نمیشه و همیشه تو مخه

من تجربه نداشتم و‌ نمیدونم 

خودت بسنج ببین میتونی تحمل کنی یا عادی بشه برات یا ن

خدایی هر کی میگع چهره مهم نیست دروغ میگه اگر جذبش نشدی ردش کن خیلی مهمه که جذب اولیه نشی تا آخرش نمیتونی جذبش بشی باهاش نمیتونی تو خیابون راه بری چون دل چرکینی نسبت بهش رابطه هم چِندِشت میشه باهاش داشته باشی