معجزه که مونده،ولی یک اتفاق جالبی که برام افتاد،به طور کلی برات تعریف می کنم،ممکنه حالت رو عوض کنه،راستش سر یک جریانی می خواستم آرزوم رو ول کنم،گفتم نه دیگه نمیشه و قسمت من نیست و از این حرف ها،وقتی اومدم مسیرم رو عوض کنم موقعیتش برام پیش نیومد،یک موقعیت خیلی بدیهی که اصلا کلی برام عجیب بود،تو همین وانفسا یک دوستی هم پیدا کردم این تصمیمی که داشتم رو که بهش گفته بودم خیلی رک و بدون تعارف بهم گفت تو داری پشت بهونه هات قایم میشی...منم پیش خودم گفت این هیچی از من و زندگیم نمی دونه یه چی برای خودش میگه...ولی وقتی همون موقعیت بدیهی رو از دست دادم فهمیدم خدا نمی خواد آرزوم بیخیال شم،تصمیم گرفتم هر چقدرم که شده براش صبر کنم ولی بیخیالش نشم،اتفاق خاصی نبود،ولی همین تجربه باعث شد بفهمم خدا هیچ آرزویی بی دلیل تو دل آدم نذاشته،هنوز هم دارم صبر می کنم تا کارهام ردیف شه تلاش کنم برای همون آرزوم،که می دونم به زودی ردیف میشه.❤ولی دیگه بیخیالش نمی شم.خلاصه حالا درسته معجزه نیست (معجزه زندگیم مونده،اونم می دونم با لطف خدا نزدیکه)ولی برات اینا رو نوشتم گفتم ممکنه با خوندنش امید بگیری،خلاصه هر جا که هستی برات سلامتی و برآورده شدن آرزوهات رو آرزو می کنم🙏🏻❤💐تو هم دعام کن❤