2777
2789
عنوان

تاسف

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 46 پست
واقعا موندم چه جوری چند سال این ذات رو پنهان کردن و اینجا رو کردن

موقعیتش پیش نیومده بوده‌.ادما تا توموقعیتش نباشن همه خوبو مودبن لزومی نداره به حرف زشت زدن.در کل با بددهنی خانوما مخالفم 

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره

بله من هم دیدم.به تازگی فحشهای مثبت هجده میدن!! کسی هم نظارت نمیکنه!! ظاهرا اینجا یک عده از کاربرها خاص هستند.هر پستی رو بگذارند و هر فحش و ناسزایی بگن کسی کاری به کارشون نداره!! اونم توی سایت عمومی !!!

شما عصاره ی آدمهای دورتون هستید....پس درست انتخابشون کنید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکسری از جدیدی ها همون قدیمی هاهستن با کاربریهای دوبل . و  دانش آموزانی که به جای علم آموزی مفس ...

آی گفتی موندم اینا چه حافظه ضعیفی دارن که یادشون رفته کجا چیا گفتن البته احتمالا اینقدر پرروان که یادشونم هست ولی کم نمیارن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
بله من هم دیدم.به تازگی فحشهای مثبت هجده میدن!! کسی هم نظارت نمیکنه!! ظاهرا اینجا یک عده از کاربرها ...

نی نی یارام خسته شدن دیگه .روزانه چقدر تاپیک زده میشه با چقدر نظر واقعا سخته کنترلش.

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره
موقعیتش پیش نیومده بوده‌.ادما تا توموقعیتش نباشن همه خوبو مودبن لزومی نداره به حرف زشت زدن.در کل با ...

خوب شد این جشنواره برگزار شد تا بتونن یکم خودشون رو اروم کنن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
نی نی یارام خسته شدن دیگه .روزانه چقدر تاپیک زده میشه با چقدر نظر واقعا سخته کنترلش.

برای کاربرایی مثل ما خسته نمیشن  در جا تعلیق میکنند

بله من هم دیدم.به تازگی فحشهای مثبت هجده میدن!! کسی هم نظارت نمیکنه!! ظاهرا اینجا یک عده از کاربرها ...

کاش فحش مثبت 18 رسما طرف داره مسایل +18 رو تعریف میکنه و به بقیه نسبت میده

من فاصله بگیرم که چیزی حل نمیشه اینا دارن نسل بعدی رو تربیت میکنن بچه های خود من در اینده با بچه های ...

همه  که  بد  نیستند  و  انشالله  بچه  هامون  عالی  تربیت  میشن 

در  کل  با  آدم  های  بد  فاصله  بگیر  

بخوایم  نخوایم   آدم  های  مختلف  با  تفکرات  مختلف  تو  جامعه  هستند  این  ما  هستیم  که  انتخاب  میکنیم  با  کی  باشیم  ..

اینا یه عده خاصن تعلیق بشن جو آروم میشه

برای کاربرایی مثل ما خسته در جا تعلیق میکنند

من بخاطر کلمه سمندون تذکر گرفتم

کاش فحش مثبت 18 رسما طرف داره مسایل +18 رو تعریف میکنه و به بقیه نسبت میده

خودشون اینطور هستند فکر میکنند بقیه آدمها مثل خودشونن.اینطور بخواد پیش بره سایت کلا از بنیان اصلیش که موضوعات خانواده هست خارج میشه.البته که خیلی وقته شده.