این دو سه روز که قضیه جشنواره و ... پیش اومده بعضی از کاربرای قدیمی خوب ادب و شخصیتی از خودشون به نمایش گذاشتن . واقعا داره دود از سرم بلند میشه که این خانما مگه تو چه محیطی بزرگ شدن و زندگی میکنن که حرف زدنشون اینجوریه و این قدر راحت تو یه سایت عمومی فحاشی میکنن و انواع و اقسام فحش های +۱۸ رو راحت پست میکنن
« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
بله من هم دیدم.به تازگی فحشهای مثبت هجده میدن!! کسی هم نظارت نمیکنه!! ظاهرا اینجا یک عده از کاربرها خاص هستند.هر پستی رو بگذارند و هر فحش و ناسزایی بگن کسی کاری به کارشون نداره!! اونم توی سایت عمومی !!!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاش فحش مثبت 18 رسما طرف داره مسایل +18 رو تعریف میکنه و به بقیه نسبت میده
خودشون اینطور هستند فکر میکنند بقیه آدمها مثل خودشونن.اینطور بخواد پیش بره سایت کلا از بنیان اصلیش که موضوعات خانواده هست خارج میشه.البته که خیلی وقته شده.