2777
2789
عنوان

متخصصان بی بی چک 😊

131 بازدید | 12 پست

سلام من دیشب تست بارداری زدم. چندروزه همش تست میکنم بعد 10دقیقه میدیدم هاله میفته. دیشبم تست کردم و تو همون دقیقه های اول متوجه شدم انگار داره هاله میندازه. خلاصه تو دقایق 6و 7 دیدم هاله خیلی کمرنگ افتاد. گذاشتمش کنار دیگه راستش زیاد ب چشمم نیومده بود. بعد نیمه شب ک رفته بودم دسشویی یهو دیدم اون هاله خیلی رنگش بیشتر شد و واضحه... البته الان عکس گرفتم ی مقدار ادرار پخش شده بالاتر از هاله ولی هاله سرجاش واصحه. خواستم ببینم شماها هم می‌بینیم و میشه بهش اعتماد کرد یعنی؟ میدونم ک زوده وقتی هاله ضعیفه

مباااااااااارررررررررررررکککککککککککه 

مامان شدی انشالله به سلامتی دنیا بیاد😍🤰🙏🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

تو یِجایی تو قَـ♥️ـلبَم داریـ کِه هیچکَس نمی تونِه داشته باشِه👩‍❤️‍💋‍👨🧿💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن فقط چند دیقه اعتبار داره بعد محیط عوض میشه رنگش عوض میشه

محیط چی عوض بشه؟ من تو همون سرویس گذاشته بودمش بعد همون دقایق اول دیدم داشت هاله ضعیف مینداخت ولی خب خیلی واضح نبود.. اما بعد ک رفتم و حتی الانم میبینم کاملا واضحه.. چندان دل نبستم ولی امیدوارم واقعی باشع🥺

محیط چی عوض بشه؟ من تو همون سرویس گذاشته بودمش بعد همون دقایق اول دیدم داشت هاله ضعیف مینداخت ولی خب ...

هاله ک بندازه خب مثبته دیگ اللن مال تو هم هاله انداخته ولی کمرنگ بوده مشکلش چیه من فقط گفتم چند دیقه اعتبار داره بعدش نداره

هاله ک بندازه خب مثبته دیگ اللن مال تو هم هاله انداخته ولی کمرنگ بوده مشکلش چیه من فقط گفتم چند دیقه ...

مشکلی ک نیس میگم اونایی ک سابقه دارن یا متخصص بی بی چک هستن 😊😁بیان بگن چقد میشه اعتماد کرد بهش! و اینکه من پریودم نامنظمه کلا