2777
2789
ساالم و‌سرزنده باشین انشاالله هرسال در حال تدارک باشین دعا کنید منم سال اینده دختر دار بشم‌ تیپک میز ...

ان شاالله خدا به حق حضرت معصومه یه دختر سالم وصالح بهت بده...

عزیزم من کارایی که خودم کردم برای دختر شدن میگم شاید به درد خورد....

خوردن عرق کاسنی و قرص ویتامین ای و ث و دی فقط خودم... 

به شوهرم قرص ویتامین کلسیم و منیزیوم میدادم... از دوماه قبل.. فقط کلسیم شبا بده و منیزیم دو سه بار تو هفته... 

دوغ ماست و شیر زیاد میخوردیم... و شنیدم میگن بعد ناهار یک قاشق سرکه بریزی تو لیوان پر آب  بعد ناهار بخوری... 

همه رو انجام بدی نه فقط یکی دوتا ... ان شاالله نتیجه بگیری 

باران یعنی نقطه چین.......... تا خدا                                           خدایاشکرت بابت همه چیز♡                                              مهم نیست که چند بهار در کنار هم زندگی کنیم،مهم این است که یادمان باشد عمرمان کوتاه است . در پایان زندگی،خیلی از ما خواهیم گفت: کاش فقط چند لحظه بیشتر فرصت داشتیم تا خوب به هم نگاه کنیم !               دلم برای دوستای دوران مدرسه خیلی تنگ شده خیلی 😔          چقدر زود بزرگ شدیم کاش هنوزم شادی این بود که زنگ تفریح بخوره  توحیاط کنار دوستام بشینم یک دل سیر نگاهشون کنم  ... فاطمه ♡مرضیه♡مرجان♡ فهیمه♡الهام♡ مهری♡نمیدونم شماها منو یادتون هست یانه ولی من خیلی به یادتون هستم 💓🥺😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم چه مرضی دارم زیاد لباس میخرم براش یعنی دلم قنج میره برا لباس دخترونه😁 احتمالا امروز میخرم ع ...

یکی شو برا دختر من بخر 😁🤣

باران یعنی نقطه چین.......... تا خدا                                           خدایاشکرت بابت همه چیز♡                                              مهم نیست که چند بهار در کنار هم زندگی کنیم،مهم این است که یادمان باشد عمرمان کوتاه است . در پایان زندگی،خیلی از ما خواهیم گفت: کاش فقط چند لحظه بیشتر فرصت داشتیم تا خوب به هم نگاه کنیم !               دلم برای دوستای دوران مدرسه خیلی تنگ شده خیلی 😔          چقدر زود بزرگ شدیم کاش هنوزم شادی این بود که زنگ تفریح بخوره  توحیاط کنار دوستام بشینم یک دل سیر نگاهشون کنم  ... فاطمه ♡مرضیه♡مرجان♡ فهیمه♡الهام♡ مهری♡نمیدونم شماها منو یادتون هست یانه ولی من خیلی به یادتون هستم 💓🥺😭
از ایلو و صبارم پرسیدن گفتن نه کسی با ما مشورت نکرد

خو اسکل تو رفتی از ایلو صبار پرسیدی من با اونا مشورت نکرده بودم😂😂😂😂

حالا برو املاتو بنویس بچه  بدو 

اَزگرگ‌ بودن دَم‌ نزن..انسآنم‌گآهی‌ آرزوست..🦋گرگرآک سآبق🦎با‌نظر‌‌‌من‌مخالفی ‌نیازی‌به‌بحث‌نیست‌یواش‌بکش‌کنار✋😏خیلی مظلومانه‌ تعلیق شدم💔😂
یکی شو برا دختر من بخر 😁🤣

عزیزم😍 چند روزه میرم میبینم نمیتونم تصمیم بگیرم کدومو بردارم دوتا مدل متفاوت ولی قشنگ🥺 یه قیمت هم هستن الان دخترم خوابه بیدار شد میرم دوباره احتمال زیاد دوتاشو بردارم وگرنه همش تو فکرشم😑😂

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
معلم املات طوسی خودمون بوده چون معلوم نی از فاز و اسکلیتت

خداشفات بدههههههه🤣🤣🤣🤣طوسی هم بابای تو🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣روان پریش

اَزگرگ‌ بودن دَم‌ نزن..انسآنم‌گآهی‌ آرزوست..🦋گرگرآک سآبق🦎با‌نظر‌‌‌من‌مخالفی ‌نیازی‌به‌بحث‌نیست‌یواش‌بکش‌کنار✋😏خیلی مظلومانه‌ تعلیق شدم💔😂

نی‌نی‌یار‌فقط منتظر ببینه کی پست‌میزارع  تعلیقش کنه🤧🤧

عزیزم😍 چند روزه میرم میبینم نمیتونم تصمیم بگیرم کدومو بردارم دوتا مدل متفاوت ولی قشنگ🥺 یه قیمت هم ...

مثل منی 

کمدش پر شده از لباس ... همش میخرم بازم میگم لباس نداره... شوهرم صداش دراومده دیگه 🤭

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز