2777
2789
بزدل درجا کامنت هم پاک کرد    

ترسو بود دیگه 

هر کی بود

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون کاربری ک گفتید همچین حرفی رو  اگه پسری ک معلومه خیلی سوختی . اگه دختری هم کار ایل و تبار ...

از این پسر ۱۵ساله هاست که باباش براش گوشی گرفته بره شاد درس بخونه

سر از سایت در آورده😂😂😂

اَزگرگ‌ بودن دَم‌ نزن..انسآنم‌گآهی‌ آرزوست..🦋گرگرآک سآبق🦎با‌نظر‌‌‌من‌مخالفی ‌نیازی‌به‌بحث‌نیست‌یواش‌بکش‌کنار✋😏خیلی مظلومانه‌ تعلیق شدم💔😂
روز پسر نداریم خدافظ✋

من روز عشق به پسرم کادو میدم روز دختر به دخترم

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
دقیقا تنهایی فک کردی؟

نه بع همراه  ایل و طبارت

اَزگرگ‌ بودن دَم‌ نزن..انسآنم‌گآهی‌ آرزوست..🦋گرگرآک سآبق🦎با‌نظر‌‌‌من‌مخالفی ‌نیازی‌به‌بحث‌نیست‌یواش‌بکش‌کنار✋😏خیلی مظلومانه‌ تعلیق شدم💔😂
من روز عشق به پسرم کادو میدم روز دختر به دخترم

بله کلا هر روز به نظرم روز بچه هاس به هر بهونه ای باید بهشون کادو بدیم ولی کلا نمیدونم چرا تو تقویم روزی رو بهشون اختصاص ندادن... ولی خب روز جهانی پسر داریم

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
2790
2778
2791
2779
2792