2789

حالا اگه این تاپیک در مورد روز پسر بود کامنتا:

تاج و تخت پادشاهی بهتون رسیده

دختر یه چیز دیگس

اه اه پسرا نچسبن دخترا گوگولین

خداروشکر دختر دارم پسرداشتن حس خوبی نداره

منکه دخترمو میپرستم پسرا بی احساسن پدر و مادرو ول میکنن میرن

😂😂😂😂😂😂

من آریایی‌ام ایرانی اصیل ♥️سامیار و رستا نفسای زندگیم😘
چرا داریم روز پسر همین چند روز پیش بود اگه اشتباه نکنم ۱۶ مه رو روز پسر اعلام کردن

روز جهانی آره ولی ایرانیا ندارن

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حالا اگه این تاپیک در مورد روز پسر بود کامنتا: تاج و تخت پادشاهی بهتون رسیده دختر یه چیز دیگس اه ...

خب حقیقته دیگه😂

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
باشه اشن من میلم🥲

آفلین

چرا داریم روز پسر همین چند روز پیش بود اگه اشتباه نکنم ۱۶ مه رو روز پسر اعلام کردن

اره بود چون براپسرم کادوکیک گرفتم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

و منی‌که پسرم و فرقی نمیکنه واسم فقط روزه پسر واسم مهمه🥰

معمولا پسرها بهتر بلدن گوشی بخرن و مدل هاش را راهنمایی کنن ...

چرا در این سایت از دخترها کمک گرفتی؟

🙃

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

حالا اگه این تاپیک در مورد روز پسر بود کامنتا: تاج و تخت پادشاهی بهتون رسیده دختر یه چیز دیگس اه ...

من اگر اون تایپک هم بودم پست قشنگ میزاشتن چون پسر دارم چندروز قبل کیک وکادوخریدم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

روز جهانی آره ولی ایرانیا ندارن

آره ایرانیا روز چپ دست دارن روز پسر ندارن چرا واقعا.من یه پسر دارم چپ دست می‌نویسه اون روز براش جشن میگیرم روز دختر هم برا دخترام پسرم میگه روز پسر چرا نداریم میگم روز چپ دست که داریم   

والا دخترای این مملکت همه از بیخ و بون نجسن و حدو حدود هم نداره افتخار کن

@نی_نی_یار_پنج  

لطفا رسیدگی کنین

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

چی چی افتاد پنجشنبه 

اول عید فطر روز دوشنبه بود ک میشد 12 اردیبهشت 

ولی شد سه شنبه 13 اردیبهشت.

و اینکه تقویم اوتوماتیک خودش اومد تعطیلی رو زد 13 اردیبهشت.

و روز دختر همین فردا هست نه روز دیگه ای 

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 
معمولا پسرها بهتر بلدن گوشی بخرن و مدل هاش را راهنمایی کنن ... چرا در این سایت از دخترها کمک گرفتی؟ ...

اهان بالاخره یکی حرفه منو قبول کرد دمتون گرم بعضیاتون معرفت و شعور درک بالا دارید

سلام عزیزان یک ذی قعده چهارشنبه ولادت بانوحضرت معصومه(س)وروزدختراست.

تمام تقویم گوشی ها هم دوباره ویرایش شده ودرست شدن

یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست... 
والا دخترای این مملکت همه از بیخ و بون نجسن و حدو حدود هم نداره افتخار کن

بچه خجالت بکش همسن داداشمی تو این سایت چیکار میکنی

باشه تو راست میگی😒 پسرا فرشته ی پاک و معصومن که گیر افتادن آخی😐