2777
2789
ساالم و‌سرزنده باشین انشاالله هرسال در حال تدارک باشین دعا کنید منم سال اینده دختر دار بشم‌ تیپک میز ...

انشالله عزیزم💓

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
داریم چشاتونو وا کنید می‌بینید

تو تقویم خودمون نداریم بیخودی خودتونو قاطی نکنید😂😂😂

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ساالم و‌سرزنده باشین انشاالله هرسال در حال تدارک باشین دعا کنید منم سال اینده دختر دار بشم‌ تیپک میز ...

انشالله.

خدایه دختر تپل مپل فهمیده مثل دختر من روزیتون کنه.

دوست داشتید برید تو تاپیک دختر دارهام نظر بدید.

ممنون

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
افرین به شما لباس باید خوشگل باشه مخصوصا برا. دختر

نمیدونم چه مرضی دارم زیاد لباس میخرم براش یعنی دلم قنج میره برا لباس دخترونه😁 احتمالا امروز میخرم عکسشو میذارم تگت میکنم بیای نظر بدی😍🙏

من دوتا لباس برا دخترم دیدم میخوام دوتاشو بخرم لعنتی خیلی قشنگن نمیشه یکیشو انتخاب کرد😁😁😁

بسلامتی حتمابخر 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

عه یادم باشه اون مانتو رو پیجش رو یه جوری بفرستم تو گوشی مامانم ازون سفارش بده بدام😂😂😂😂

اندازه دخترم سیاست داشته باش یه هفته قبل آوردید عالمه دستبندوگفت مامان کدومشون خوشگله اگر بخوای کادوبدی ؟بعد گفت اینابراروزدخترخوشگله

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

تقویم خودتون اوک من حرفی ندارم 😂😂

یعنی تو تقویم ایرانیان نداریم دیگه روز جهانی بگردی شاید پیدا کنی...

حالا برو از تاپیک روز دختر بیرون انقدر حسودی نکن پسر بد😁😁

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز