2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده 💔😭😭

227 بازدید | 11 پست

من ع*اشق داداش دوستم بودم بعد بهش گفتم و با من درست برخورد نکرد و حرفامو جدی نگرفت

واسه اینکه از یکی دیگه از دوستام انتقام بگیرم به یه پسر دیگه ای پیام دادم و اون پسر همرو خبر کرده که بهش پیام دادم و دوستم که از داداشش خوشم میمومد اومده میگه که آره خب راست می‌گفت عشقت واقعی نیست تو خرابی(از طرف دوست صمیمی که به من زیاد اعتمادداشته)

و الان هم نصف مدرسمون فهمیده که به اون پسر نا*مرد پی ام دادم🤕

هیچ کس واسم داداش دوستم نمیشه البته یکی دیگه از دوستام هم ازش خوشش اومده بهش گفته فکر میکنه ما یه حس الکی داریم 

چکار کنم؟!

تعداد رای : 16
نظرسنجی
خیلی هم اوقات بد نیس بدتر از این هم هست
1
6%
میگذره
8
50%
آبروت رفته بدبخت
7
43%
به فکر جبرانش باش
0
0%

اینکارا چیه؟یا عاشق یه نفر بشید یا استادیوم ازادی راه نندازین 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عروسکاتو خوابوندی؟

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.