icymoon مدیر عضویت: 1400/09/10 تعداد پست: 4229 عنوان معجزه:) | مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 44 پست از معجزه های زندگیتون بگید بعد برم بخوابمخودمم فردا منتظر ی معجزم یعنی خیلی وقته منتظرم اما احتمال رخ دادنش فردا زیادهخدا گناهامون ببخشه انشالله رحمتشو شامل حال همه کنه براتون کلی آرزوهای رنگی نگی میکنم 1401/03/10 | 02:28 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
icymoon مدیر استارتر عضویت: 1400/09/10 تعداد پست: 4229 من یه بار شب عید فطر تا صبح دعا و نماز خوندم یه حاجتی داشتم فردا شبش جواب گرفتم واقعا خودمم باور نمی ... چ خوب ک قلب پاکی دارین خدا زود میشنوه منم دعا کنین معجزه شه تو زندگیم مرسی
icymoon مدیر استارتر عضویت: 1400/09/10 تعداد پست: 4229 تو مرگ حتمی برگشتم و داشتم قطع عضو میشدم ولی مثل یه معجزه مثل روز اولم شدم دکتر عقل فهم چشم همه قطع ... کار خداست خدا فقط میخواسته امتحان کنه بندشو بهش بگه ک من هستم نگران نباش خدارو هزار مرتبه شکر
icymoon مدیر استارتر عضویت: 1400/09/10 تعداد پست: 4229 خالم بعدچند روز زایمان کرونای سخت گرفت و همون موقع هم مشکل گوارشی وحشت ناک پیدا کرد طوری که رودش پار ... خداروشکر انشالله حالشون همیشه خوب باشه و کنار نی نیشون باشن
همسر_زیبای_شوهرم عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 162 کار خداست خدا فقط میخواسته امتحان کنه بندشو بهش بگه ک من هستم نگران نباش خدارو هزار مر ... شایدم نهآخه من خودکشی کرده بودم
icymoon مدیر استارتر عضویت: 1400/09/10 تعداد پست: 4229 خدانکنه نازنین جانت سلامت مهربانو جان متشکرم گلی از محبتت خداروشکر بابت حضور شم ... انشالله واقعا این شماهایید که دنیامونو قشنگ کردین و پر از انرژی مثبت و...بابت رنگی کردن دنیا ممنونم ازتون و شکر ک شما هم وجود دارین
icymoon مدیر استارتر عضویت: 1400/09/10 تعداد پست: 4229 شایدم نه آخه من خودکشی کرده بودم میدونم انسان ها بجایی میرسن گاها ک دیگ توان ادامه دادن ندارن اما اشکال نداره شاید این دنیامون اینطوری باشه بیایین اون دنیامونو خوب بسازیم
همسر_زیبای_شوهرم عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 162 میدونم انسان ها بجایی میرسن گاها ک دیگ توان ادامه دادن ندارن اما اشکال نداره شاید این دنیامون ... اگر جای من باشی سبک زندگیتو چطور پیش میبری؟
ازمادرنزائیده___ عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 114 فقط اومدم ببینم و امیدوار باشم که معجزه میتونه رخ بده😔 یعنی میشه منم یه روزی به ارزوهام برسم و بشم همونی که میخوام🥺
سمیه_12 عضویت: 1400/04/20 تعداد پست: 6197 عزیزم برات سه تا توحید و صلوات فرستادم ان شاالله با خبر خوش بیایی برای منم دعا کن معجزه بشه و ازدواج عالی داشته باشم خدایا شکرت ❤️ مطمئن باش همون خدایی که یونس رو از دل ماهی نجات داد، خدای شما هم هست ، شما رو هم از غم و غصه نجات میده و دعایت را مستجاب میکنه❤
icymoon مدیر استارتر عضویت: 1400/09/10 تعداد پست: 4229 اگر جای من باشی سبک زندگیتو چطور پیش میبری؟ نمیدونم شما چطوری هستی کاما اگ خواستی بگو شاید تونستم درکت کنم
icymoon مدیر استارتر عضویت: 1400/09/10 تعداد پست: 4229 فقط اومدم ببینم و امیدوار باشم که معجزه میتونه رخ بده😔 آره اگ باور داشته باشین حتما رخ میده امیدوار باشید
icymoon مدیر استارتر عضویت: 1400/09/10 تعداد پست: 4229 عزیزم برات سه تا توحید و صلوات فرستادم ان شاالله با خبر خوش بیایی برای منم دعا کن معجزه بشه و ... انشالله مرسی عزیزدلچشم منم حتما براتون دعا میکنم انشالله ی ازدواج عالی نصیبتون بشه
nilinarenji عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 2310 انشالله واقعا این شماهایید که دنیامونو قشنگ کردین و پر از انرژی مثبت و... بابت رنگی کردن دنی ... ممنونم گلی مرسی عزیزدلم از محبتت شما چقدر ماهی دوست خوب من 🥰🌼☘️... 🖇🧡...