2777
2789
عنوان

معجزه:)

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 44 پست
فعلا فقط زجرمیکشم بادوتابچه کاش خدا معجزشو نشون منم بده😔💔

انشالله شما توکل کن 

خدا رحمتشو شامل حالت کنه

خدا را چ دیدی شاید ی روزی نی نی هات شدن سرشناس و هرروز بیشتر از دیروز بهشون افتخار میکنی و خداروشکر میکنی مامانی قشنگ

لایک لطفا🌹

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من یه بار شب عید فطر تا صبح دعا و نماز خوندم یه حاجتی داشتم فردا شبش جواب گرفتم واقعا خودمم باور نمیکردم به این زودی اتفاق بیوفته.یه سری هم ماه محرم رفتم هیئت از امام حسین خواستم واسطه بشه کارم راه بیوفته یه مشکل پزشکی بود که اون زمان هزینه دکتر نداشتم باید چندماه صبر میکردم  یکی دو هفته بعدش مشکلم حل شد در صورتی که حتما باید دارو مصرف میکردم هر دوتاش واسم عین معجزه بود

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...

خالم بعدچند روز زایمان کرونای سخت گرفت و همون موقع هم مشکل گوارشی وحشت ناک پیدا کرد طوری که رودش پاره شد 

چندماه بستری بود اما به لطف خدای بزرگ و مهربون برگشت به آغوش خانواده و پیش پسرکوچولش❤

پشت هر اکانت یک انسان است.مهربان باشیم...مهربان باشیم
من خیلی ساله از خوشحالی و خوبیا کم میگم ولی چندساله منتظر معجزه مادرشدنم

انشالله 

انشالله خدا ی نی نی سالم و صالح بهتون بده ک کیف کنین 

شکرگزار داشته هاتون باشین حتما خدا نی نی میده 

از قدرت کائنات استفاده کنین برین ی لباسفروشی بچگونه ی لباس خوشگل برا نی نی ک در آینده برا شماست بخرید و باور داشته باشید ک باردار میشید ب زودی 

انشالله ۹ماه بعد لباسو تن بچتون کنین 

منتظر خبر خوبتون هستم

من توی یه ماجرایی ناجور آسیب دیدم  طوری شده بود که فکر میکردم هیچ چیز و هیچ کسی نمیتونه به زند ...

الهی قربونت برم 

انرژی مثبتتتتت 

الهی ک خدا همیشه دلای قشنگتون نگاه کنه وشما قوی تر باشید 

این شمایید ک دنیارو میچرخونید 

خدارو شکر

الهی قربونت برم  انرژی مثبتتتتت  الهی ک خدا همیشه دلای قشنگتون نگاه کنه وشما قوی تر باشی ...

خدانکنه نازنین 

جانت سلامت مهربانو جان 

متشکرم گلی از محبتت 

خداروشکر بابت حضور شما توی دنیا 

ان شاءالله به تک تک آرزوهای قشنگ کنج دلت برسی و سازت همیشه کوک باشه عزیزدلم ☺️😘🫂🌼☘️ ... 

🖇🧡... 
یه بار خدا معجزه کرد و چیزیو براورده که احتمالش خیلی پایین و سخت و پیچیده بود ولی خیلی راحت درست شد! ...

انشالله این معجزه قشنگت فردا تو زندگی منم بیوفته 

البته اگ صلاحه واقعا