2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

78 بازدید | 6 پست

ما چند ماه بود ماشین گرفته بودیم بخاطر کار شوهرم فروختیم ..من خیلی دوسش داشتم ماشینو .یعنی داشتیم می‌فروختیم کم مونده بود از ناراحتی سکته کنم .حالا پیاده موندیم با ۲ تا از برادرشوهرم یجا هستیم اونا همشون ماشین دارن .بعضی وقتا که مجبور باشیم با ماشین اونا میریم یه جایی .الان حدود ۲۰ روزه فروختیم .خیلی سخت شده کلا یه بار با ماشین یکی از برادرشوهرام رفتیم .ماشین پدرشوهرم هست کاری هم ندارن سوار میشیم .ولی خیلی خرابه مثلا ۳۰ کیلومتر بیشتر نمیشه رفت با اون ماشین خیلی ناراحتم هرکاری میکنم ماشین از ذهنم نمیره حالا قراره بخریم ولی ۲ ۳ ماه طول میکشه یعنی دارم از غصه دق میکنم  ماهم بچه کوچیک داریم همش وسایل لازم داریم که با ماشین باید رفت 🥲😪😪

اشکال نداره الکی خودتو اذیت نکن 

بالاخره لازم بوده بفروشین 

ان شاءالله به زودی زود میخرین 

ماشین ما یکسال دست برادر شوهرم بود چون اون بچه کوچیک داشت ما عقد بودیم خودمون پیاده اینور اونور میرفتیم تو سرما و گرما 

خدایا شکرتتتتتتت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااا چرا انقد خودتونو اذیت میکنید 😐 تو زندگی از این مسائل فتو فراوان پیش میاد گلم ،اعصاب خودتونو و ...

بآور کن دست خودم نیست چون همش جاریام پز میدن بهم بعدم چون صفر بود واقعا حیف شد 😭

بآور کن دست خودم نیست چون همش جاریام پز میدن بهم بعدم چون صفر بود واقعا حیف شد 😭

تو زندگی ب حال و روز اینجور افراد اصلاااا توجه نکن گلم ،همه ما از این افراد تو زندگی هامون داریم ،بیکارن و اصلا ارزش حتی یه لحظه فکر کردن هم ندارن ،انقد انشالله بخرین و ب یاد این روزا ک خودتو ناراحت کردی بخندی