2777
2789
عنوان

داستان زندگیم

431 بازدید | 8 پست

درست یک سال از زمانی که داستان زندگیم رو گذاشتم میگذره 

امروز یادش افتادم 

چقدر همه چی تغییر کرد 

چقدر ما آدما میتونیم عوض شیم 

امروز به خودم اومدم دیدم منِ امسال چقدر با منِ پارسال فرق کرده 

چه سالی بود پر از فراز و نشیب تونستم تو یک سال چقدر تغییر کنم 

شاید یه روزی امروزم آرزوم بود 

تو این یک سال به این نتیجه رسیدم که ما آدما مسئول زندگیه خودمونیم و اگر بخواهیم میتونیم همه چیز رو خودمون تغییر بدیم 

فقط خواستم بگم قدر عمرتون بدونید من دیر به خودم اومدم ولی خداروشکر تونستم بسازم اونجوری که خودم دوست داشتم 

من این ماهم با ماه قبلم فرق داره چ برسع ب سال

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من این ماهم با ماه قبلم فرق داره چ برسع ب سال

حالا مال من به هفته  میرسه🤣🥲

اون روز با خودم میگفتم چرا به خاطر یه مسیله های بی ارزش اونقدر واکنش میدادم واقعا زندگی دوروزه باید خوش باشی زندگی رو آسون بگیری خوب میگذره سخت هم بگیری اون واست سخت میگیره :)

حالا مال من به هفته  میرسه🤣🥲  اون روز با خودم میگفتم چرا به خاطر یه مسیله های بی ارزش ا ...

دادا من ی ثانیه هم رسیدم متو از چیزی نترسون😂😂

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !
🥺عزیز دلم مطمعن باش بعد هر سختی آسانی هست خیلی حرفات بهم آرامش داد چون از ته دلت بود نوشته هات 🥲🙂

قربونت برم عزیزم 🤗

اگه تونستی و وقت کردی داستان زندگیم رو بخون 

خیلی دوست دارم بیام و ادامشو بنویسم 

تا اگه شده حتی یه نفر رو بتونم راهنمایی کنم و از تجربه هام بگم