2777
2789
عنوان

دعوا شد

135 بازدید | 12 پست

بچه ها یک دختره که قبلا باهاش همکلاسی بودم بی دلیل تو واتساپ چند تا تهمت بهم زد... اولش که گفت استاد بهت نظر داشته.. بعد گفت تو مفت خوری... بعد گفت بعد از فوت مادرت دنبال طلاهاش بودی... که همهههههه حرفاش دروغ بود... تهمت محض... من بعد از این حرفا انقدر عصبانی شدم دو تا فحش خیلی بد ناموسی نوشتم و بلاکش کردم...

حالا از تهمتهاش بیخیال شدم... ناراحت فحشهای خودم هستم

میگم گناهه... واقعا عصبانیم کرده بود...

چرا انقدر وجدانم فعاله ؟؟؟؟؟؟

وای چقد مثل منی منم یکی از دوستام باهام خودش هفته پیش کات کرد منم با یکی دیگه از دوستامون که دوتامون ...

عذاب وجدان داری که آشتی کردی ؟؟

نه من میگم به خاطر همون 2 تا فحشم ناراحتم... بالاخره خدا اونقدر مهربون هست که ببینه به من تهمت زده شد و من عصبانی بودم دیگه نه ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عذاب وجدان داری که آشتی کردی ؟؟ نه من میگم به خاطر همون 2 تا فحشم ناراحتم... بالاخره خدا اونقدر مهر ...

دلم برای اون یکی رفیقم که باهام کات کرد تنگ شده و از این دختره که باهاش آشتی کردم دیگه دلم باهاش صاف نمیشه حالم ازش بهم میخوره

عزیزم عذاب وجدان رو اون باید داشته باشه که اینطوری بهت توهین کرده نه شما،شما حق داشتید 

بنظرم اول دلیلشو بخاطر گوه خوریش میپرسیدی

پرسیدم نگفت! ولی من یکی دو بار متوجه زنگش نشده بودم اونم اینطوری کرد :( 

اون فحشهایی که دادم چی حساب میشه دیگه؟ اصلا وجدانم این وسط چی میگه 

دلم برای اون یکی رفیقم که باهام کات کرد تنگ شده و از این دختره که باهاش آشتی کردم دیگه دلم باهاش صاف ...

مرسی گلم .... پس انقدر به اون 2 تا فحش فکر و خیال نکنم دیگه ؟؟؟ 

مرسی گلم .... پس انقدر به اون 2 تا فحش فکر و خیال نکنم دیگه ؟؟؟ 

معلومه که نه عزیزم اون باید به کار بدش فکر کنه و بیاد عذر خواهی کنه شما حق داشتید با اون تهمت زشتشون عصبانی بشید 

معلومه که نه عزیزم اون باید به کار بدش فکر کنه و بیاد عذر خواهی کنه شما حق داشتید با اون تهمت زشتشون ...

قربونت که دلم رو آروم کردی خدا خیرت بده   

همش میگم فحشهام آخه خیلی بد بود... ناموسی بود..

ببخش خیلی ازت میپرسم عزیزم... این آخریه دیگه فقط خواستم خیالم راحت شه 

تهمتاش خیلی دلم رو شکست

قربونت که دلم رو آروم کردی خدا خیرت بده     همش میگم فحشهام آخه خیلی بد بود... ناموسی بو ...

عزیزم هر فحشی بود بدتر از اینکه بهت تهمت بزنه و تحقیرت کنه و ناراحتت کنه نبود اون فحش ۲،۳ روز دیگه رو فراموش میکنه ولی تو هیچوقت نمیتونی این تهمتی که رو بهت زده رو فراموش کنی قطعا 

قربونت برم اصلااا عذاب وجدان نداشته باش 

چقدر مهربون و با ایمان هستی

عزیزم هر فحشی بود بدتر از اینکه بهت تهمت بزنه و تحقیرت کنه و ناراحتت کنه نبود اون فحش ۲،۳ روز دیگه ر ...

مهربونی از خودته که نگرانیم رو برطرف کردی فدات شم... خیلییی ممنونم ازت

والا همیشه فکر میکردم فحش حق الناسه! البته به قول شما من که بی دلیل اینکار رو نکردم... خیلی صبوری کردم اولش...