2777
2789
عنوان

ادامه بده ....

118 بازدید | 10 پست

🌱

ادامه بده...

حتی اگر هیچ‌کس حواسش به زانوهای خسته و ابرهای گرفته‌ی آسمان تو نبود. حتی اگر هیچ‌کس نفهمید که چقدر کم‌ آورده‌ای و داری لابلای لبخندهات، چه اندوه عظیمی را حمل می‌کنی. حتی اگر خودت را تنها و آسیب‌پذیر حس می‌کردی و دیگران فقط نگاه می‌کردند. ادامه بده، چون این مسیر توست و در انتها؛ این تویی که طعم رضایت و خوشبختی را می‌چشی و دیگران فقط نگاه می‌کنند...

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          

🌱

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که می‌تونستی مثل خودشون جواب بدی، دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن؛

بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمی‌تونی مثل اون آدما باشی.

بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست...

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          

عالی بود.ممنونن

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

براي آنکه بتوانيم به ديگران عشق بورزيم

‏ابتدا بايد اين موضع‌ گيری را کنار بگذاريم که: "راه درست،راه من است"

‏بايد بتوانيم منطق حاکم بر ذهن مخاطب خود را درک کنيم،در قالب او جای بگيريم و احساسات او را تجربه کنيم.

🌱 واسه تک‌تک لحظه‌هایی که می‌تونستی مثل خودشون جواب بدی، دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خ ...

چقدر قشنگ‌ بود متنت با حالم یکی بود واقعا واقعا

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

بعضی از آدما یکاری باهات میکنن که دیگه نمیتونی دوسشون داشته باشی ولی دلت برای وقتایی که دوسشون داشتی تنگ میشه.

سید محمد مرکبیان حرف قشنگی زدن

وقتی گفتن :

از اینکه تنهاترت می‌کنم متاسفم اما زخم‌هایت را بپوشان‌. زخم‌هایت را از چشم معشوق، رفیق، همسایه بپوشان. چرا که هرگاه بخواهند دست بر زخم‌هایت می‌گذارند. چرا که بعد آن، زخم‌های عریانت، تو را از پا می‌اندازند.

خیلی زیبا بودن مرسی 😍

حسبــــــــــــئ اللهء ۝💜                                   ققنوس می توان شد در شعله های آتش 💕🌿            همیشه راهی هست!♡                                              ﷽حَسْبُنَاالله‌وَنِعْمَ‌الْوَکیٖلْ...خُڋا‌ݕَڔٰاےِݦَݧ‌ْڬٰاڣٖیښٺ🌚🍃    ۱۴۰۱/۱/۱ بهترین اتفاق زندگیم میوفته من مطمئنم🌿🪐

‏اگه باهاش حالت خوبه

‏اگه مهربونه

‏اگه ذوق تو چشمات میاره

‏اگه خوب میتونه اوضا رو کنترل کنه

‏اگه میفهمدت میتونی کنارش خودت باشی

‏اگه پا به پاش میتونی بی پروا دیونگی کنی

‏دلیل خنده های از ته دلته

‏خب دستاشو بگیر

شاید دیگه هیچوقت نتونی

این حس و با کسی تکرار کنی :)

روزی فرا میرسه که شما در حال خوردن آخرین وعده غذایتان هستید،

برای آخرین بار گلهایتان رو بو میکشید، عزیزی را بغل خواهید کرد و خبر ندارید که آخرین بار هست.

به همین دلیل باید هرچیزی رو با ذوق و شوق انجام بدی.

قدر سالهای مانده عمرت را بدان، چون تکرار نمیشن.

دلم یه گلخونه از آدمایی که دوستشون دارم

رو میخواد! تا بتونم هر روز بهشون رسیدگی کنم! تماشاشون کنم!کِیفِ دنیا رو ببرم از اینکه همشون سهمِ منن،و فقط منم که اجازه ی مراقبت از اونهارو دارم!یه گلخونه، پُر از آدمایی که قلبشون بویِ یاس میده!

گلخونه ی زندگیتون به عشق!