2777
2789
عنوان

بچه ها کیا مثل من شوهرشون رفیق بازه

159 بازدید | 14 پست

کیامثله من شرایطشون همیشه خدا تنهان علت چیه بخدا من توخونه اهل غرزدنم نه چیزی خیلیم پایه ام پایه فیلم دیدن قلیون کشیدن خوراکی ایناآماده میکنم برابعد شام علت رفیق بازیشونمیدونم میشه برامنم دعاکنین یااگه دعایی هست بگین منم بخونم وضعم بهترشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا باهاش توی خونه نیستم ولی به عموش رفته(بابام)اونم شدید رفیق بازه😒😂

کلا معروفن از بس رفیق بازن ولی نه دیگه طوری که از کار و زندگی بیوفتن⁦☹️⁩

ک

خدایا شارت شیوسه!🙃در هه رو با حوصلت نارم ترین حالت ممکنم⁦⁦👌🏻⁩شارت بشیوه چیست؟یعنی زندگیت مختل بشه،نه آب داشته باشی نه غذا،نه خواب داشته باشی نه بیداری آرام،کاملا لیوه بشی😅⁦♥️⁩خدا کارمو کارمو وه بنده های دَم دِردَه لَچِرِت ننداز🙂😂ای کآربری که قضاوت میکنی و میری تاپیکامو شخم میزنی تو میتونستی یه گوشه ای از زندگیم باشی وای عه دیز😔😂هم اکنون در سراسر لرستان و مشکل کولر ها:پمپ بزه،خو ایسه موتورن روشه کو،بزه دور تند،خاموش که،هوو وراز واتونم،مر کری ها گوم خاموش کو⁦⁦⁦👌🏻⁩😂کسی که د مین سایت دل منن اشکنی فکر میکی سیم مهمی گگه؟🤨چک چنه گپو:سیم عزیزی،نه چن خومی⁦ روبه😜دلم از دوریت خِرتپوس شده😔😂تعریف عع وژم نوعه ع ایل لکستان و لرستانم😍😎و در من دختریست که هر روز بیشتر از قبل پرچه شرش می آید😌⁦✌🏻⁩م نزانم چ موشی ولی زانم لیوتم🤗⁦♥️⁩عشق دو پا و هلیکوپتری 😎⁦✌🏻⁩
بعضي مردا رو من ديدم ٧٠ سالشونه ولي رفيق بازن  احساس ميكنم يچيز ذاتيه اين رفتار ها

دقیقا داداش من انقد رفیق داره

ولی من متنفرم از رفیق دوتا دارم که ازشون دوری میکنم و تماس هاشونو پاسخ نمیدم تا یکم خیالم راحت باشه😂

ادمایی که مثه من تو تنهایی بزرگ شدن علاقه ایی به رفیق ندارن فک میکنم  خدا بهم لطف کرده رفیق باز نیستم

فعلا باهاش توی خونه نیستم ولی به عموش رفته(بابام)اونم شدید رفیق بازه😒😂 کلا معروفن از بس رفیق بازن ...

اینم ازصب میره سرکارناهارمیادمیخوره دوباره میره سرکارولی دیگه شب دیرمیاد

اینم ازصب میره سرکارناهارمیادمیخوره دوباره میره سرکارولی دیگه شب دیرمیاد

بابای من فوقش یکی دو روز در هفته برن خرمشهر ما آبادانیم خونه ی رفیقش همه هم مثبتن😅

تا صبح میشینن صحبت میکنن و درمود کارو اینا ولی بعضی وقتا کلافه میشم

آخه ده نفرن سه تاشون خرج میکنن هفت نفر دیگه میخورنو میذارن میرن 

ماهی تقریبا یه تومن خرج میکنن⁦☹️

خدایا شارت شیوسه!🙃در هه رو با حوصلت نارم ترین حالت ممکنم⁦⁦👌🏻⁩شارت بشیوه چیست؟یعنی زندگیت مختل بشه،نه آب داشته باشی نه غذا،نه خواب داشته باشی نه بیداری آرام،کاملا لیوه بشی😅⁦♥️⁩خدا کارمو کارمو وه بنده های دَم دِردَه لَچِرِت ننداز🙂😂ای کآربری که قضاوت میکنی و میری تاپیکامو شخم میزنی تو میتونستی یه گوشه ای از زندگیم باشی وای عه دیز😔😂هم اکنون در سراسر لرستان و مشکل کولر ها:پمپ بزه،خو ایسه موتورن روشه کو،بزه دور تند،خاموش که،هوو وراز واتونم،مر کری ها گوم خاموش کو⁦⁦⁦👌🏻⁩😂کسی که د مین سایت دل منن اشکنی فکر میکی سیم مهمی گگه؟🤨چک چنه گپو:سیم عزیزی،نه چن خومی⁦ روبه😜دلم از دوریت خِرتپوس شده😔😂تعریف عع وژم نوعه ع ایل لکستان و لرستانم😍😎و در من دختریست که هر روز بیشتر از قبل پرچه شرش می آید😌⁦✌🏻⁩م نزانم چ موشی ولی زانم لیوتم🤗⁦♥️⁩عشق دو پا و هلیکوپتری 😎⁦✌🏻⁩
بابای من فوقش یکی دو روز در هفته برن خرمشهر ما آبادانیم خونه ی رفیقش همه هم مثبتن😅 تا صبح میشینن ص ...

خدایی انصاف نیس همون یک تومنم بدن به لباس براخودشون آدم نمیسوزه ولی خرج رفیق میکنن ادم حرصش میگیره

خدایی انصاف نیس همون یک تومنم بدن به لباس براخودشون آدم نمیسوزه ولی خرج رفیق میکنن ادم حرصش میگیره

خیلیییی

بعد من و مامانم دل خوشی از خانواده رفیقاش نداریم فقط با دو سه تاشون خوبیم

خانوماشون فقط حرف پشت سرمون میزنن الکی

منم بدم میاد می‌ره خرج اون بیشورا می‌کنه بعضی وقتا سر همین با بابام بحثم میشه 

خیلیییی بعد من و مامانم دل خوشی از خانواده رفیقاش نداریم فقط با دو سه تاشون خوبیم خانوماشون فقط حر ...

بیچاره مامانتون ده برابر شما حرص میخوره من اونقد حرص خوردم موهام دارن سفیدمیشن