mimsinsara مدیر عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 45752 عنوان تسلیت🖤🖤 | مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 19 پست ایران تسلیت هر چند که نمی توانیم تسلی دل داغ دیده ی آنها باشیم؛اما برایشان صبر می خواهیم. هیچ چیز جز صبر و زمان نمی تواند این دل داغ دیده را آرام کند.تنها می توانیم از خداوند برایتان صبری عظیمو برای آن مرحوم روحی شاد و آرام طلب کنیم🖤 ❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆ 1401/03/09 | 20:53 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ایواز عضویت: 1400/08/08 تعداد پست: 5602 مگه هر دوشون فوت نشده بودن کافه دارا؟ کافه مری بودنه مریم و رامین فوت شدن که زن و شوهر بودن شیرین فک کنم خواهر رامینه که باهاشون تو کافه بود و فوت شد اما شوهر شیرین باهاشون نبود زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند
mimsinsara مدیر استارتر عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 45752 شما خیلی با فرهنگ هستید🇮🇷🇦🇫❤ ایرانم تسلیت... خیلی ممنونم من واقعا خاک اینجارو دوست دارم و براش از ته دل ناراحتم ❤🌹🖤 ❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆
thechildofthemoon عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 7117 خیلی ممنونم من واقعا خاک اینجارو دوست دارم و براش از ته دل ناراحتم ❤🌹🖤 بزرگوارید شما
mimsinsara مدیر استارتر عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 45752 بزرگوارید شما لطف دارین ❤🌹 ❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆