2821
2789
عنوان

تسلیت🖤🖤

410 بازدید | 19 پست

ایران تسلیت 

هر چند که نمی توانیم تسلی دل داغ دیده ی آنها باشیم؛

اما برایشان صبر می خواهیم. هیچ چیز جز صبر و زمان نمی تواند این دل داغ دیده را آرام کند.

تنها می توانیم از خداوند برایتان صبری عظیم

و برای آن مرحوم روحی شاد و آرام طلب کنیم

🖤

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کیه توضیحی بدین ؟؟؟نامزدشیرین؟؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نمیدونم ولی قلبم گرفت ناراحت شدم هرکه بودن انسان بودن

آره

زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند 

خدا رحمتشون کنه

فقط به نظرم الان گذاشتن  این عکسای خصوصی و بی حجاب ازشون ، درست نیست

به هر حال این خانما مسلمون بودن و الان ممکنه به خاطر  همین عکسا روحشون در رنجش و ناراحتی باشه و شاید راضی نباشن 

بهتره که مراعات کنیم اگر واقعا دوسشون داریم

ورود سگ و امریکایی به خلیج فارس ممنوع .. این بهای درافتادن با " قدرت " است ✌😎.. رهبر و فرماندهان ما در میدان شهید شدند نه در فرار و در جزیره موریس .....شب قدر حیاتبخش 😍خدایا شکرت 🤗 لبیک یا خامنه ای 🥰✌نظام که هیچ شعارامونم حتی عوض نشدن 😌 خدایا تقاص وطنم را از بی وطن ها بگیر😔...........#رقص_سوسکها

خدا رحمتشون کنه فقط به نظرم الان گذاشتن  این عکسای خصوصی و بی حجاب ازشون ، درست نیست به هر حا ...

این عکسا داخل اینستادست به دست میشد منم برای هم دردی گذاشتم همین 

اگه براشون فاتحه بدیم یا خیرات مسلما خیلی بیشتر خوشحال میشن تااینکه این عکساشونو به خاطر دل خودمون فقط و بعضا گرفتن چندتالایک و کامنت ، پخش کنیم

ورود سگ و امریکایی به خلیج فارس ممنوع .. این بهای درافتادن با " قدرت " است ✌😎.. رهبر و فرماندهان ما در میدان شهید شدند نه در فرار و در جزیره موریس .....شب قدر حیاتبخش 😍خدایا شکرت 🤗 لبیک یا خامنه ای 🥰✌نظام که هیچ شعارامونم حتی عوض نشدن 😌 خدایا تقاص وطنم را از بی وطن ها بگیر😔...........#رقص_سوسکها

اگه براشون فاتحه بدیم یا خیرات مسلما خیلی بیشتر خوشحال میشن تااینکه این عکساشونو به خاطر دل خودمون ف ...

تاپیکث میذارم تو لیست ک حذف شه 

2790
2823
2791
2779
2792