2777
2789
عنوان

کلاهبرداری

122 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها من توی سایت فرا عصر رفتم شماره یکیشون ک کار میکرد پیدا کردم بهم گف شصت و نه هزار تومن ب حساب شرکت واریز کنم تا بتونم کارای تایپ و ...رو انجام بدم ی خانوم بود ک همش ویس هم میفرستاد بعد گفتش برم توی تلگرام اونجا بهم میگن چن تا کانال دادن الکی میگفتن فایل فلان کد رو انجام بدین و اصلا فایلی اونجا نبود بعد تو مانالا الکی میزدن فلانی الان چقد ریخته شد ب حسابش خلاصه هی منو شوت میکردن از این اکانت ب اون اکانت اخر سر من عصبی شدم گفتم شما کلاهبردارین پولمو برگردونید خانومه منو تهدید کرد ک عکس پروفایلمو و شماره مو پخش میکنه دوستان خواهش میکنم ازتون بیایید راهکار بدین تا بتونیم اینا رو دستگیر کنیم شماره این خانوم رو الان مینویسم دست ب دست کنید تا پلیس فتا گیرشون بندازه دوستان اینا جوری کار میکنن ک قانونی جلوه میکنه هر کسی میبینه و کلاه رفته سرش بیایید راهکار بدین این شماره دختره هست ک عینا کلاهبرداری میکنه لطفا کمک کنید دستگیر بشن 

09108663093

اینارو نمیشه پیدا کرد زرنگتر ازین حرفان منم چن سال پیش ۳۵هزارتومن خوردن دیگه نمیشه کاریش کرد اطلاع رسانی کردم نرین اینا کلاهبردارن ولی بازم گول میخورن

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘

دست ب دست کنیم شمارشو پلیس فتا کاری نمیکنه برو شکایت کن هزار بار گفتن اینا ک میگن کار در منزل قبل پول بزنید کلاهبرداران بازم ب عده گول میخورن🤦‍♀️ینی از بی پولی مردمم سواستفاده میکنن🤦‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دست ب دست کنیم شمارشو پلیس فتا کاری نمیکنه برو شکایت کن هزار بار گفتن اینا ک میگن کار در منزل قبل پو ...

شکایت کنم کجا شماره ای ک بتونه کاری انجام بده از پلیس فتا رو برام بفرسین