2789
عنوان

فتخ ناف😭😭😭

148 بازدید | 15 پست

تورو خدا بیاین مامانم فتخ نافش زده بیرون بعد زایمان که حدود ۱۱ماه میگذره یه چیز گردی از شکمش زده،بیرون دکتر گفته فتخشه حالا شکمشو بسته رودهاش نیاد بیرون تجربه داشتید چیکار کنم😭😭😭

تیکر بار داری نیس 🙊حسبی الله وکفا ❤.  تسلیم نشی بردی حتی اگه آسفالتت كرده باشن✌🏻        هرچی برای من میخوای چه خوب چه بد خدا صد برابرشو به خودت بده انشالله😉.          بگو ماشالله 😁.  هرچیزی زکات داره زکات خرد هم تحمل نادان هاست🙂

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

*فتق دوبار تجربه فتق دارم ولی ناف نه

انقدر استرس دارم که اشتباه تایپ کردم😢

تیکر بار داری نیس 🙊حسبی الله وکفا ❤.  تسلیم نشی بردی حتی اگه آسفالتت كرده باشن✌🏻        هرچی برای من میخوای چه خوب چه بد خدا صد برابرشو به خودت بده انشالله😉.          بگو ماشالله 😁.  هرچیزی زکات داره زکات خرد هم تحمل نادان هاست🙂
سنگین اصلا بلند نکنه  فعلا ببنده باید عمل کنه  دوقلو باردار بوده

منو داداشم دقلو بودیم بعد ۱۷سال بچه سوم

سونو انجام داده،میخوای پیج دکتر بدم سوال کنی؟

نه هنوز دکتر گفته خودش برا وضعیت مالیمون نمیره😭

انقدر استرس دارم که اشتباه تایپ کردم😢

چه استرسی انشالله خوب میشه

من ۷ سالم بود بدترین ناحیه فتقم پاره شده بود عمل کردم الان باز دوباره فتقم برگشته😐 

اونطرفمم چن سال پیش عمل کردم

بنظرت من چی بگم😑

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀
چه استرسی انشالله خوب میشه من ۷ سالم بود بدترین ناحیه فتقم پاره شده بود عمل کردم الان باز دوباره فت ...

آخه روده هاش زده بیرون

آخه روده هاش زده بیرون

خب فتق همینه دیگه روده میزنه بیرون

سونو بده بعدم جراحی کنه 

بعدشم چیز سنگین بلند نکنه وقتی سرفه میکنه مراقب باشه ورزش سنگین هم نکنه

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀