2777
2789
عنوان

ممکنه ینی؟

49 بازدید | 7 پست

من یه موی ضخیم مشکی زیر چونم زد 

خیلی با بقیه موهام فرق میکرد 

موهای زاید من نازک و روشن هستن رو پوست می خوابن 

این خیلی سفت بود منم با موچین کندمش 

الان 7 روزه از پریودم گذشته 

ربطی داره؟ 

اخه میگن جوش یا مو چونه به مشکلات جنسی ربط داره 

بعد هم من کنکوری هستم

و خیلی خوشحالم پریود نشدم 

چون درداش وحشت ناک بود 

حداقل دو روز وقتمو میگرف 

الکی به مامانم گفتم شدم دست از سرم برداره نرم دکتر  

مشکلی که نیس☹️

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا
دوروز عقب میفته مامانت میبرت دکتر؟! مامان من اصلا نمیدونست من کی پریود میشم یا کلا نمیشم😅  چن ...

بخدا😑 

اسایش نداریم

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هورمون مردونت داره زیاد میشه

با یه دونه مو ینی؟☹️😢

نه به مرور اینجوری میشه دیگه

چکار کنم الان 

ماه بعد دکتر برم چیزی میشه