خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
ولی من اگه مخترع بودم یه موبایلی اختراع میکردم که وقتی ضربان قلبت وایمیسه، بطور خودکار منفجر بشه😂ستار العیوب فقط هودی، هم شکم رو کوچیک نشون میده، هم پهلو ها اصن دیده نمیشه///😂😂
ولی من اگه مخترع بودم یه موبایلی اختراع میکردم که وقتی ضربان قلبت وایمیسه، بطور خودکار منفجر بشه😂ستار العیوب فقط هودی، هم شکم رو کوچیک نشون میده، هم پهلو ها اصن دیده نمیشه///😂😂
عزیزم این شعر اومد:روی تو کس ندید و هزارت رقیب هست
تفسیرش هم اینه شما خیلی زود در سن پایین مورد تحسین قرار میگیرید هرگز دچار تکبر و غرور نشوید سعی کنید مردم دار باشید زیرا همانطور که ثروت ماندنی نیست شهرت برای همیشه نمی ماند مگر با مردم داری