2789
عنوان

ازدواج

157 بازدید | 13 پست

همه فامیلامون بین ۱۶ تا ۱۸ سالگی عروس شدن

کلا فرهنگ خانوادمون اینطوریه زود عروس میشن

من ۲۲ سالمه هی بهم میگن دیر شده دیر شده

و یه حس بدی دارم دوستام و همسنو سالام الان بچه دوم دارن میارن

اما من....

چه دعایی بخونم برای ازدواج خوبه؟

خیلی دوست دارم تجربه خودتونیا اطرافیانتون از مهاجرت با من به اشتراک بزارین و کامنت کنین🧡💛💚💙💜

چرا باید حالت بد باشه

من جات بودم خوشحالم میشدم 

افتخاره بین یه سریا ک ۱۵ سالگی عروس میشن تو کارای مهم تری بکنی 


حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیمو شکافتنش🖤                  "سکوت صدای مورد علاقه ی منه"   [intp]                             《به مردم میزنن تیر جنگی ، آب قطعه برق جیره بندی ، ما دنبال حقمونیم ، دست به دست تا سرنگونی✊》            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شنیدم چله سوره حشر بین نماز مغرب و عشا

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

چرا باید حالت بد باشه من جات بودم خوشحالم میشدم  افتخاره بین یه سریا ک ۱۵ سالگی عروس میشن تو ...

درس میخونم

اما جای من نیستین حس بدیه همه دوستات عروس بشن و تو هنوز مجرد باشی

خیلی دوست دارم تجربه خودتونیا اطرافیانتون از مهاجرت با من به اشتراک بزارین و کامنت کنین🧡💛💚💙💜
خب مجبور نیستی که وقتی آمادگیشو داشتی ازدواج کن...

الان آمادگیشو دارم ، خواستگار مورد نظر ندارم

خیلی دوست دارم تجربه خودتونیا اطرافیانتون از مهاجرت با من به اشتراک بزارین و کامنت کنین🧡💛💚💙💜
گروه خانما برای تجربه ودردودل واتساپ هس هرکس لینک میخواد بگه

بده من لدفن

خدایا مرسی که هدیه به این قشنگی به من دادی⁦👩‍👧⁩کمکم کن بتونم تماااام آرزوهاشو برآورده کنم حسرت هیچی به دلش نمونه...خدایا یا بکش خلاصم کن یا این حالمو عوض کن دیگه نا ندارم

چند راهکار مجرب برای راحت شدن امر ازدواج

1. در هر شبانه روز، یک بار زیارت عاشورا : https://namnak.com/%D8%B2%DB%8C%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%B9%D8%A7%D8%B4%D9%88%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D8%AA%D8%B1%D8%AC%D9%85%D9%87.p37814 و دعای توسل را با توجه کامل به نیت این حاجت قرائت کنید.

2. در شب جمعه غسل کنید (غسل مستحبی) و بعد از نیمه شب، نماز امام زمان (عج) را بخوانید (کیفیت آن در مفاتیح الجنان در ضمن اعمال شب جمعه آمده است).

3. سه روز چهارشنبه، پنج شنبه و جمعه را روزه بگیرید و روز جمعه نماز جعفر طیار به جای آورید (کیفیت آن در مفاتیح الجنان در ضمن اعمال روز جمعه آمده است). این عمل که مورد توجه بزرگان دین بوده، در استجابت دعا بسیار مؤثر است.

4. سوره های ناس و فلق را زیاد بخوانید


5. چون کسی عزب باشد و خواهند که به آسانی امر ازدواج دست دهد یا برای او فرزند عزیز حاصل شود سه روز متوالی روزهای سیزدهم و چهاردهم و پانزدهم ( ایام البیض : https://namnak.com/ayamol-beyz-amal.p81097 ) را روزه دارد و هر شب وقت خواب این ایات را بیست و یک بار با نیت خالص و توجه به خدا و معنی آن بخواند و از خداوند متعال حاجت خود را بخواهد و سپس به خواب رود . اگر در هر ماه یک بار به این دستور عمل کند مطلوب به آسانی و خوشی حاصل شود.

ﮔﻔﺖ ﺍﻧﺪﻭﻫﺖ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺑﺮﮔﻬﺎ ﺑﺴﭙﺎﺭ ﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ می ریزند ﺳﭙﺮﺩﻡ ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2829
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز