2777
2789
عنوان

چادری شدم

3012 بازدید | 126 پست

سلام امیدوارم حال دلتون عالی باشه

من۱۸سالمه بعد نامزدم گفته باید چادری باشه(چادر هم بهم خیلی میاد) چادر عربی اصیل سر میکنم 

بنظرتون چیکار کنم قبول کنم؟

ولی ب خاطر علاقه ای ک بهش دارم قبول میکنم

میترسم مسخره ام کنن😑

کمتر#اعتماد کن تا روزی مجبور نشی ب کسی بگی ازت انتظار نداشتم...!🖤🌙

مبارکه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

به خاطر بقیه تغییر نکن حتی اگه برات خیلی عزیزن

اگه خودت میخوای بحثش جداس

Cheers to me 🥂                                                         عاشقِ خود شدن شروع یک زندگی رمانتیکِ مادام العُمر است ...💙

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم سه ساله بخاطر نومزادم چادریم😐💔

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          

سلام

منم مانتویی شدم بعد ۲۰و چند سال

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

ببین بشین با خودت فکر کن فردا پس فردا نیای بگی بدن خودمه دلم نمیخواد بپوشم و اینو بکنی جنگ اعصاب اگر میدونی واقعا میتونی قبول کن وگرنه به دوس داشتن فک نکن

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست