2777
2789
عنوان

چه آدمای کثیفی پیدا میشن بخدا

339 بازدید | 6 پست

نیاز مالی داشتم تو اینستا یک نفر کمک میکرد بهش پیام دادم شرایطم گفت گفت اول تصویری ببینمت منم اجازه دادم ببینه ، بعد گفت قبل اینکه مبلغی بزنم به حسابت ب سوال شخصی می‌خوام بپرسم گفتم بفرمایید گفت سایزت چنده 😭😭😭😭

یوقت نکنه چهره منو اونجایی ک تماس گرفتم برداشته باشه پخش کنه جایی ...وای خیلی اعصابم خرده کار نمیتونم پیدا کنم خانوادمم خرج درستی نمیدن مامانم ک شوهر کرده شرایط نگهداری منو نداره ۱۷ سالمه ی مبلغ خیلی کمی در حد بخور نمیر میده بهم که برای خرید گوشت هم کم میارم

خیلی دوره زمونه بدی شده آدمای کثیف و سواستفاده گری شدن همه

یه چیزی یادت باشه

هیچکی الان در راه رضای خدا پول به کسی نمیده

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه جای کوچیکی هم نیست.فروشندگی میتونی بری. یا شهرکهای صنعتی الان بیشتر نیروی خانم میگیرن سرویس برای رفت و امد هم دارن.کاریابی ها سر بزن. شرکتها سر بزن.فقط بخاطر پول خودت رو کوچیک نکن حتی شده کم بخوری و کم بپوشی تن یه زن خیلی با ارزشه.به هر کسی هم اعتماد نکن