2777
2789

دیروز رفتم برا سونو ان تی ۱۱هفته و شش روزم بود گفت چیزی ک من میبینم احتمالا دختره کسی بوده پیششون رفته باشه آیا امکان خطا داره و اینکه کسی تو این هفته از بارداری تشخیص دادن جنسیت بچشو ک درست بوده باشه

بیاین از امروز دل نشکونیم

بله عزیزم ۱۱هفته خیلی زوده امکان خطا هس و ادیب هم شنیدم اشتباه گفته 

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادیب اشتباه زیاد میگه واسه خواهرمو گفته بود پسره دختر بود ۱۱هفته هم خیلی زوده

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
بله عزیزم ۱۱هفته خیلی زوده امکان خطا هس و ادیب هم شنیدم اشتباه گفته 

کاش برا منم اشتباه باشه یه دختر دارم دلم میخواست پیر بشه چون دیگه نمیخوام بچه بیارم 

ادیب اشتباه زیاد میگه واسه خواهرمو گفته بود پسره دختر بود ۱۱هفته هم خیلی زوده

هفته چندم بهشون اشتباه گفت ...میخواستم برم پیش نظری گفتن ادیب خوبه

سلام عزیز منم شیرازم باردارم رفتم پیش ویولت ادیب گفت یکم شبیه دختره حالا نمیدونم درسته یا ن.. چن هف ...

من ۱۲هفته رفتم همین یکشنبه گذشته شما چن هفته رفتین

من ۱۲هفته رفتم همین یکشنبه گذشته شما چن هفته رفتین

منم 12 هفته رفتم شنبه هفته ی قبل بچم خواب بود اصلنم اصرار نکرد بیدارش کنه چن بار عطسه کردم بیدار نشد بعد ازش پرسبدم داشت میدین گف یکم شبیه دختره پسرونه نداره شاید هفته های بالاتر در بیاره

ب تو چی گف؟ بچت تکون خورد؟ چقد وقت گذاشت واست

منم 12 هفته رفتم شنبه هفته ی قبل بچم خواب بود اصلنم اصرار نکرد بیدارش کنه چن بار عطسه کردم بیدار نشد ...

حدود ده دیقه گفت چیزی ک من میبینم یه خط صاف وقتی پرسید بچه چندم گفتم دومی و اولی هم دختر گفت بازم چک کنم چک کرد گفت منکه میگم دختر حالا دوتا خواهرم خوبه که اینجوری گفت منم به همه گفتم دختر با اینکه دلم با پسر بود ولی خداروشکر بچم سالمه