2777
2789

دیشب با دوس پسرم ک البته رابطمون داشت جدی میشد بد حرف زدم خیلی بد نمیدونم چم بود از دیروز پیله کرده بودم رو بنده خدا شدید گیر میدادم دعوا میکردم اونم از گل نازک نگفت اخر شب جوری پریدم بهش گقت وضعیت قرمزه؟ داد زدم گقتم ن گقت چرا تو اینجوری نبودی الان داری اذیت میکنی گقتم ن .ولی من همسسه چند روز قبل پریودیام اینجوری میشم😂😂😂 اینم گفت دستم میرسه بت ک فردا حرف میزنیم رو در رو گفتم ن 😒نمیخام .خلاصه خونشو کردم تو شیشه .و اینم بگم طرفم گقته من ک هرچیزی بخوای فراهم میکنم جونممم میدمت چرا اینجوری میکنی واس سرگرمیم بات نیستم خانوادم و همه خبر دارن پس چته .گفتم من هیچی ازت نخاستم و نمیخام . طرف من جوری پولداره ک حتی نوهاشم میتونن بخورن بخابن😪برعکس من شرایط خوبی ندارم اما نمیدونم چرا مونده

و قسم ب حقارت واژه و شکوه سکوت که گاهی شرح حال آدمی ممکن نیست :)

بعدش گقت من دیگ کاری باهات ندارم گقتم ینی چی گق ینی همین ک شنیدی .بعد گقتم اوکی شنیدم شب خوش خوند ج نداد اما هنوز اسمم تو بیوش ک زده بود نپاکیده هیچکاری نکرده .من چیکار کنم الان دقیق سرم داره میترکه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازش معذرت خواهی کن یا دلیلتو بگو یا میتونی یع کادوی کوچیک براش بگیر مثلا عطر یا ادکلن هرچیزی گناه دا ...

الان اینو بگم دوستان میان میگن بلف میزنی اما طرف من خیلی پولدارن کویت هستن ب شدت پولدارن  حتی خودش میگه من مهریتو هرچند تا باشه سر سفره عقد میدم ماشین هر مدلیم بخوای میخرم میدمت هرچی بخای میدمت  فق جواب منفی نده  ماشین خودشم از ایناست ک کنترل دارن و خارجین  تو شهرمون فق اون ماشینش خیلی بالاست نمیدونم چرا سمج شده رو من دخترم زیاد میره سمتش اما پا نمیده😭😭منم نمیدونم چیکار کنم

الان اینو بگم دوستان میان میگن بلف میزنی اما طرف من خیلی پولدارن کویت هستن ب شدت پولدارن  حتی خ ...

خب قدرشو بدون حتمن توی تو یه چیزی دیده ک انقد دوست داره ازش معذرت خواهی کن بگو دلیلم این بوده عصبی بودم و اینا

خب قدرشو بدون حتمن توی تو یه چیزی دیده ک انقد دوست داره ازش معذرت خواهی کن بگو دلیلم این بوده عصبی ب ...

ظاهرمو دیده خودشم گفته 

همه هم میگن چون خوشگلی 

ولی خودش میگه در کنار ظاهرت اینکه هرچیزی ک میخام رو تو داری تو وجودت.

بعدش گقت من دیگ کاری باهات ندارم گقتم ینی چی گق ینی همین ک شنیدی .بعد گقتم اوکی شنیدم شب خوش خوند ج ...

هیچی با خیال راحت بشین،بخور و بخواب

بی خی بابا گفتم ببین چی شده

بچه بودم بادبادکای رنگی دلخوشی هرروز و هرشبم بود.. خبر نداشتم از دل آدما چه بی بهونه خنده رو لبم بود ..کاری بجز الک دولک نداشتم.. بچه بودم به هیچی شک نداشتم ..بچه بودم غصه وبالم نبود..هیچکی حریف شور و حالم نبود ..بچه که بودم آسمون آبی بود ..جتی شبای ابری مهتابی بود..بچگی و بچگی و تموم شد..خاطره های خوش رو دست من مرد..تا اومدم چیزی ازش بفهمم..جوونی اومد اون و با خودش برد .. برد ..برد

خواستی ناز کنی فک کنم 

الانم  معذرت خواهی نکن باید غیر مستقیم رابطه رو برگردونی یکم فقط صبر کن  البته به نظر من 

چنان دل بسته ام کردی که با چشم خودم دیدم خودم میرفتم اما سایه ام با من نمی آمد!
ظاهرمو دیده خودشم گفته  همه هم میگن چون خوشگلی  ولی خودش میگه در کنار ظاهرت اینکه هرچیزی ...

پس چی میخوای دیکه بگیرش تو مشتت هرکسی دیکه بود رو هوا میزدش بعد تو از خودت فراریش میدی

اول خودت اروم شو بعد هم مستقیم بزنگی بگی اره معذرت میخوام هیچی دیگه مردا مگه جنبه ندارن ناز میکنن بنظرم سر حرف و باز کردی باهاش مهربونتر باش کمی قربان صدقه با چاشنی تشکر و تمجید خامش میکنه و گذشتن سریعتر از این مساله  پی  نوشت مثلا اگه گفت چت بود دیروز اونجور کردی درجواب نمیگی عشقم معذرت میخوام منو ببخشش میگی  بدخلقی کردم عزیزم خودم میدونم اما ممنونم ازت که صبوری به خرج دادی (اینطوری یاد میگیره رفتار درست چیه واگه سری بعد تندی کردی باید چطور رفتارکنه تا وقتی اروم شدی مورد لطف و محبتت قرار بگیره ) 

هیچی با خیال راحت بشین،بخور و بخواب بی خی بابا گفتم ببین چی شده

بابا از دیشب سرم درده نمیدونم چیکار کنم خیلی بد حرف زدملعنت ب پریودی😂 ی هفته قبلش فقط پاچه میگیرم 😭این بدبختم  حتی فهمیده بود گفت وضعیتت قرمزه؟😂😂😂 ینی اینقد ضایع بودما 

.از لحاظ مالی ک اره بم میگه پارتی داریم نصف زمین داشنگاهم مال ماست مدرکتو خودم میگیرم 😐مدرکشو خودش راحت گرفت بدون درس خوندن الان دستش تو جیب خودشه و کویت هم میرفته  و قراره بره خیلی داره ولی من برعکس اونم براهمین بش گفتم بم نمیخوری اونم خیلی ناراحت شد گف مگ چی کم دارم بهترین خونه رو ندارم  ک دارم ماشین ندارم ک دارم . شغل ندارم ک دارم پول ندارم ک دارم  دوست ندارم ک دارم .متظورمو بد فهمید 😑