2821
2789

عزیزم زیبایی نسبیه.... ممکنه من یا شما از نظر یه نفر قشنگ باشیم از نظر یه نفر دیگه نه. پس زیاد بهش فکر نکن همینکه خودت خودت و چهرهات رو دوست داشته باشی کافیه. اعتماد به نفس داشته باش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم زیبایی نسبیه.... ممکنه من یا شما از نظر یه نفر قشنگ باشیم از نظر یه نفر دیگه نه. پس زیاد بهش ف ...

مشکل همینه اعتماد ب نفس ندارم چیکار کنمم یادم بده توروخدا چجوری خودمو دوس داشته باشم

مشکل همینه اعتماد ب نفس ندارم چیکار کنمم یادم بده توروخدا چجوری خودمو دوس داشته باشم

خب نمی دونمم من خودم همیشه خودرو با دوستام مقایسه می کردم و فکر میکردم زشتم. اما با این وجود خودم چهره خودرو دوست داشتم کم کم نظرات دیگران رو شنیدم در مورد خودم و دیدم که من از نظر بعضی ها خیلی زیبا هستم و از نظر بعضی ها زشتم دیدم عه چه جالب  نمی دونم چم شد اما الان که میبینم کسایی که دوستم دارن منو به خاطر اخلاق و رفتار و کردارش بیشتر دوست دارن و چهره زیاد مهم نیست ... چهره اولای یه برخورد و آشنایی مهمه اما چیزی که باعث میشه دوست داشته باشند و توی روابطی با خانواده و دوست و همکار موفق باشی اخلاقه

آرایش کن ک خوشگل تر بشی از نظر خودت یا با اسنپ چت و فیل.تراینستا عکس بنداز ک خوشگل بشی اعتماد ب نفست بره بالا