2777
2789

عزیزم زیبایی نسبیه.... ممکنه من یا شما از نظر یه نفر قشنگ باشیم از نظر یه نفر دیگه نه. پس زیاد بهش فکر نکن همینکه خودت خودت و چهرهات رو دوست داشته باشی کافیه. اعتماد به نفس داشته باش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم زیبایی نسبیه.... ممکنه من یا شما از نظر یه نفر قشنگ باشیم از نظر یه نفر دیگه نه. پس زیاد بهش ف ...

مشکل همینه اعتماد ب نفس ندارم چیکار کنمم یادم بده توروخدا چجوری خودمو دوس داشته باشم

مشکل همینه اعتماد ب نفس ندارم چیکار کنمم یادم بده توروخدا چجوری خودمو دوس داشته باشم

خب نمی دونمم من خودم همیشه خودرو با دوستام مقایسه می کردم و فکر میکردم زشتم. اما با این وجود خودم چهره خودرو دوست داشتم کم کم نظرات دیگران رو شنیدم در مورد خودم و دیدم که من از نظر بعضی ها خیلی زیبا هستم و از نظر بعضی ها زشتم دیدم عه چه جالب  نمی دونم چم شد اما الان که میبینم کسایی که دوستم دارن منو به خاطر اخلاق و رفتار و کردارش بیشتر دوست دارن و چهره زیاد مهم نیست ... چهره اولای یه برخورد و آشنایی مهمه اما چیزی که باعث میشه دوست داشته باشند و توی روابطی با خانواده و دوست و همکار موفق باشی اخلاقه

آرایش کن ک خوشگل تر بشی از نظر خودت یا با اسنپ چت و فیل.تراینستا عکس بنداز ک خوشگل بشی اعتماد ب نفست بره بالا