2821
2789
عنوان

استاگروفن ۳۲۵

3280 بازدید | 9 پست

بچه ها داداشم ۸سالشه دیروز از حموم اومد جلوی باد کولر صبح  تا حالا تب و بدن درد داره من بهش استاگروفن دادم چون کرونا ک گرفته بود دکتر بهش داده بودم واسه تبش ..خوبه استاگروفن برای تب؟؟؟تبش رو میاره پایین؟؟

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
اره خوبه هز ۶ ساعت بده  گل بنفشه هم عالیه بریز تو آب خنک بعد ده دقیقه بده بخوره

گل بنفشه از داروخانه بگیریم یا عطاری ؟

الانم خواب بود دیدم دمای بدنش زیاده بیدارش کردم بهش دادم دستمال خیس با اب ولرم  هم زیر گردن و روی سرش گذاشتم چندین بار

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دختر منم چندروز پیش تب و بدن درد داشت تبش با قرصهم پایین نیومد گلدبنفشه یکم کمک کننده بود ولب تا ۳ ر ...

مرسی عزیزم.من استاگروفن دادم مشکلی نداره براش؟؟؟

دختر منم چندروز پیش تب و بدن درد داشت تبش با قرصهم پایین نیومد گلدبنفشه یکم کمک کننده بود ولب تا ۳ ر ...

عزیزم دخترت چند سالشه؟

خدایانعمت سلامتی مبداءهمه نیازهاست وعاقبت بخیرے مقصدهمه نیازهاتورابه مهربانیت این دورا به تمامی دوستانم عطا فرماآمین😊
نه عزیزم کمپانی دارو فرق داره

ممنون عزیزم .مرسی ک وقت گذاشتی 🌹

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز