ببخشیدا اینو میپرسم واقعا...ولی من موقع مدفوع یه موی تقریبا بیست سانتی داخل مدفوم بود و انگار چسبیده بود و به زور از مقعدم جدا شد...دلیل خاصی داره همچین چیزی؟ببخشیدا بازم اگر میدونید بگید لطفا
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
لابد موخوردی حالا باغذا یا هرجور دیگه😑😂حالام دفع شد😑
مامان ماهلین😘. انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏. ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کردهایم ...️️
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
من به آمار زمین مشکوکم!اگر این سطح پر از آدم هاستپس چرا این همه دل ها تنهاست ؟بیخودی میگویند هیچ کس تنها نیست ، چه کسی تنها نیست ؟همه از هم دورند ...همه در جمع ولی تنهایند ...من که در تردیدم ، تو چطور ؟❤❤❤
اگه تاپیکو کامل خوندی توش دوبار معذرت خواهی کردم و این اَدا و اصول که مثلا داری اوق میزنی رو لطفا وقتی اجرا کن که معذرت خواهی نباشه.من نگفتم بگو چه حسی بهت دست داد...گفتم دلیلش چیه...لازم نیست انقد زشت رفتار کنی