2777
2789
عنوان

کیک تولد پسرم

1730 بازدید | 55 پست
سلام به همگی
دوستای گلم پنجشنبه تولد چهار سالگی کوروشمه و اون عاشق طوطیه و دوست داره کیکش شکل طوطی باشه رفتم شیرینی فروشی چنین طرحی رو ندیدم اون عاشق برنامه کودک ریو (طوطی با رنگ آبی ) ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه . بهش میگم کیک شیر یا بقیه حیونا رو نمیخوای میگه نه مامان فقط کیک طوطی . نمیخوام روز تولدش دلش بشکنه .
ممنون از همه
خدایا شکرت
عزیزم مبارکش باشه
من چند تا مدل از ریو دارم
برات الان می زارم
آخه خودم هم عاشقشم

برو قنادی کوک تو اسکان یه شعبه هم روبرو پارک قیطریه داره
عالیه کارش
خیلی هم خوشمزه اس
عکس رو ببر سفارش بده
آپلود عکسخدایا شکرت...دســــــــت هایت ! که مال مــن باشد هیچکـــــس مرا .. دست کم نخواهد گرفت !!!فَاللّهُ خَیْرٌ حَافِظاً وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ...آپلود عکسآپلود عکس رایگان و دائمی

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خواهش عزیزم
ا فکر کردم تهرانی
حالا حتما تاکید کن همون شکلی در بیارن
بعضیا الکی می گن خوب اما آخرش یه شکل دیگه می سازن
حتما قناد ی خوب ببر
آپلود عکسخدایا شکرت...دســــــــت هایت ! که مال مــن باشد هیچکـــــس مرا .. دست کم نخواهد گرفت !!!فَاللّهُ خَیْرٌ حَافِظاً وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ...آپلود عکسآپلود عکس رایگان و دائمی
سایت آپلود عکس بهم می دین بچه ها
http://www.flickr.com/photos/creativeandtasty/6114353164/
http://www.flickr.com/photos/46916352@N04/5710128827/sizes/m/in/photostream/