2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همونطوری که اعضای خانوادشو پذیرفته یعنی بدونه با تمام خصوصیات خوب و بد این آدم من اونو همونطور که هست دوست دارم و اگر کسی سعی کنه دیگرانو تغییر بده نشون دهنده اینه که آدم کنترل گریه و باید خودشو تغییر بده نه دیگرانو

آقایون نامحترم سایت درخواست دوستی ندید ما اگه میخواستیم با مردا هم صحبت بشیم تو سایت زنونه وقت نمیگذروندیم.

یکم سخت نیس؟

برای من که نه البته این در مورد آدمای مهم زندگیمه ولی در مورد آدمایی که رابطه دورتری باهاشون دارم اگه اخلاقیاتشونو نپسندم سعی به تغییر اون آدم نمیکنم فقط تا جایی که ممکنه ازش فاصله میگیرم

آقایون نامحترم سایت درخواست دوستی ندید ما اگه میخواستیم با مردا هم صحبت بشیم تو سایت زنونه وقت نمیگذروندیم.

برای من که نه البته این در مورد آدمای مهم زندگیمه ولی در مورد آدمایی که رابطه دورتری باهاشون دارم اگ ...

اتفاقا بحث در مورد ادمای مهمه که باهاشو مدام در ارتباطیم

اتفاقا بحث در مورد ادمای مهمه که باهاشو مدام در ارتباطیم

خب اونارو با خصوصیات خوبو بدشون میپذیرم البته خیلی بستگی داره که اون بدیا چی باشه ، میشه یکم بیشتر توضیح بدی 

خب اونارو با خصوصیات خوبو بدشون میپذیرم البته خیلی بستگی داره که اون بدیا چی باشه ، میشه یکم بیشتر ت ...

مثلا اینکه بعد یه عمر تازه بفهمی ممکنه خانوادت بهت دروغم بگن و تو اصلا ندونی

مثلا اینکه بعد یه عمر تازه بفهمی ممکنه خانوادت بهت دروغم بگن و تو اصلا ندونی

اینکه عجیب نیست اونم توی خانواده ایرانی، شمام به احتمال خیلی زیاد گاهی بهشون بنا به دلایلی دروغ گفتی 

نه واقعا هیچوقت نگفتم

مثلا جایی بری با دوستات و نگی یا یواشکی مثلا قلیونی سیگاری کشیده باشیو اونا خبر نداشته باشن ،یعنی جدا شما هیچ چیز کاملا شخصیو پنهانی از خانوادت نداری؟ 🤔 

هرچند با وجود خانواده های ایرانی یکم عجیبه ولی خب وقتی میگی هیچوقت حرفی نمیمونه، بازم با این حال والدین برای اینکه فکر میکنن به نفع بچشونه گاهی بعضی چیزارو بهشون دروغ میگن 

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792