2777
2789
عنوان

درد دل

65 بازدید | 3 پست

خانوما سلام 

من اسفند ماه بچمو به خاطر اینکه احتمالا ناقص بود و مشکل پزشکی داشت سقط کردم. حالم کامل خوب شده بود تا امشب یهو یاد فیلم میم مثل مادر افتادم بچه بودم دیده بودم اصلأ موضوعش یادم نبود. فیلمو که زدم دقیقا بچه مشکل پزشکی داشته ولی مادر اونو سقط نمیکنه... 

سکانس قرص خوردن ها و ... 

حالم خراب شد اصلا 

حس گناه دارم...

کاش بخاطر احتمالات پزشکی سقطش نمیکردی طفل معصومو میدونم خییییییییلی حس عذاب وجدان سخته ولی سعی کن دیگه فراموشش نکنی و دیگه هیچکدوم از بچه هاتو سقط نکنی احتمالات پزشکی خیلیاش خطا داره عزیزم اگه خیلی استرس داشتی بچه تو نذر یه امامی میکردی توکل میکردی به خدا خودشون برات نگهش میداشتن الان کاریه که شده ولی لطفا دیگه هیچ وقت اینکارو نکن عزیزم هیچ وقت الان خیلی چیزا ثابت شده که قبلا فک میکردن درسته ولی اشتباهه اصلا اصلا زیر 3 ماه سونو و غربالگری و اینا هیچکدومش بدردنمیخوره عزیزم آخه بچه تازه بعد 3 ماه شروع به رشد میکنه قبلش از کجا میخوان بفهمن که ممکنه در آینده مشکلی داشته باشه یا نه انسان‌هایی که باهوش باشن مغزشون دیرتر تشکیل میشه من خودم بشخصه حرف هیچکدومشونو که میگن نمیدونم قلبش تشکیل نشده یا مغزش یا ریه ش یا کبد یا هرچی قبول ندارم چون اگه واقعا مشکلی باشه اصلا بچه نمیتونه بدنیا بیاد خودش میمیره نیازی به سقط نیست این کاری که شد رو تجربه کن برا دفعات بعدیت ان شاء الله خدا بهتون بچه سالم و صالح بده 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
کاش بخاطر احتمالات پزشکی سقطش نمیکردی طفل معصومو میدونم خییییییییلی حس عذاب وجدان سخته ولی سعی کن دی ...

آره می‌دونم خیلی اشتباه کردم 

مرسی عزیزم با دعای شما

ممنونم🌹❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره می‌دونم خیلی اشتباه کردم  مرسی عزیزم با دعای شما ممنونم🌹❤️❤️

خواهش میکنم عزیزم 🌹🌹🌺🌺

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕