2777
2789
عنوان

به نظرتون الکی دلخور شذم؟🙃💔

322 بازدید | 20 پست

امروز تولدم بود ...

مامانم هیچ کادویی بهم نداد به این بهانه که دست و بالم خالیه در صورتی که افزایش حقوق هم داشتن از طرفی من توقع زیادی ازش نداشتم یه شال می‌خرید میشد ۸۰تومن 

یه کیک می‌خرید نهایتش ۱۰۰تومن پول می‌داد 

من با وجود اینکه شاغل نیستم و دستم جلوی خودشون درازه برای روز مادر همیشه کادوی من گرون ترین کادویی هست که میگیره ولی مامانم....

یا من هرسال برای نامزدم دو نفره جشن میگیرم کلی تزیین و کیک و گل کادو 

اما نامزدمم هیچی نگرفت می‌دونه من خیلی آدم مغروری هستم و هیچ وقت به هیچکس نمیگم اینو برام بخر اینو می‌خوام بعد منو برداشته برده بازار بیا برای خودت خرید کن 🙃🙃🙃.....

حس میکنم میخواست بپیچونه ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه مغروری، پیش خودتم غرور داشته باش و از بقیه توقع نداشته باش. 

اگه هم مغرور نیستی که برو و حرف و توقعتو بهشون بگو. 

نمیشه هم مغرور باشی هم متوقع.

اختیست، تلفظ فرانسه ی آرتیست(هنرمند) هست.
آخی اسی خب گفته خودت انتخاب کنی    تولدت مبارک

ممنونم عزیز دلم ....

خوب می‌دونه من همچین آدمی نیستم 

از دو تا چیز متتفرم یکی اینکه تولدم پول بدن یکی اینکه خودمو بردارن ببرن من خیلی تو مسائل مالی مغرور ام 

اگه مغروری، پیش خودتم غرور داشته باش و از بقیه توقع نداشته باش.  اگه هم مغرور نیستی که برو و ح ...

نه می‌دونی دلم شکست برای روز مادر از پول لباس های خودم‌ زدم از پول تو جیبی خودم زدم تا گرون ترین اون وسیله رو برای مادرم بگیرم 

انگار من کل وجودمو گذاشتم وسط و طرف مقابلم بی توجه به من رد شد ازم

بازم تولدت مبااااااارکککک

ی دختر‌ کورد و خل و چل🤪فک نکنید تازه وارد بودمااا کاربری قبلیم مال 99بود😐کاربری اصلیمو ترکوندننن😢..                   ی دختر تنهام ولی همه رو دوست دارم❤️🥰.               ی دختر که کلی توقع از خودش داره😌.   کلییی لقمه ی بزرگ تر از دهنش😅.  ولی کل تلاششو میکنه 😁 سینگل به گور هستیم و ملکه😌💔😂✌️.    همیشه سعی میکنم کسی ازم ناراحت نشه اگه کسی ناراحت شد عذرمیخوام🙂🥰

اسی جونم تولدت مبارک. به نامزدت رک و راست بگو ناراحت شدم باید ازش انتظار داشته باشی ، مامانت هم دفعات بعد کادو نخر یه بار نخر بگو منم مثل شماها دست و بالم تنگ بود خودشون متوجه میشن

قربونت برم عزیزم  ممنونم فدات شم  اِن شا الله هر جا هستی عزیزم دلت شاد و لبت خندون و جیب ...

واااای چه خانم خوبی هستید مرسی عزیزممممم

همچنین منم همین ارزو هارو براتون دارممم❤️

ی دختر‌ کورد و خل و چل🤪فک نکنید تازه وارد بودمااا کاربری قبلیم مال 99بود😐کاربری اصلیمو ترکوندننن😢..                   ی دختر تنهام ولی همه رو دوست دارم❤️🥰.               ی دختر که کلی توقع از خودش داره😌.   کلییی لقمه ی بزرگ تر از دهنش😅.  ولی کل تلاششو میکنه 😁 سینگل به گور هستیم و ملکه😌💔😂✌️.    همیشه سعی میکنم کسی ازم ناراحت نشه اگه کسی ناراحت شد عذرمیخوام🙂🥰