2777
2789
عنوان

کمک ..

156 بازدید | 12 پست

سلام خواهرم ۲۰ ساله زیر سینش یه جوش چرکی زدع بود که قرمزشده بود اطرافش و‌متورم و‌پوسته پوسته الان جوش سرباز کرده و سوراخ شده توی سینش دقیقا جای جوش حس برامدگی و‌تودع داره و اطراف جوش هنوز قرمز 

از نوع این جوش کنار پاشم زده چن ماه پیش 

ایا این جوش خدای نکرده علائم سرطان سینه ؟ سایز این‌سینش نسبت به اون سینش زیادِ و سینه هاش قرینه نیس 

شرایط دکتر رفتن اصلا اصلا نداره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم خودتو ناراحت نکن  خییییییلی از خانم ها سینه هاشون قرینه نیست  بد به دلت راه نده ...

بخدا یه چشمم‌اشکه یه چشمم خونه تورا خدا براش دعا کنید خیلی داره سختی میکشه اسمش زهراعه 

بخدا یه چشمم‌اشکه یه چشمم خونه تورا خدا براش دعا کنید خیلی داره سختی میکشه اسمش زهراعه 

انشاا… که چیزی نیس 

ولی اگر شرایطش رو دارید بازم واسه اینکه خیالتون راحت شه برید تو سایت دکتر ساینا از طریق چت یا تماس تلفنی بپرسید از دکتر متخصص قیمت هاشونم خیلی مناسبه امکان ارسال عکس هم حتی دارن 

سلام برنامه اسنپ رو نصب کنید 

دکتر دارن 

اگه خواستین کد تخفیف ۱۵ هزار تومنی هم میشه یکی بهتون بده که کمتر شه هرینتون

هزینه هم ۴۵ و۳۵ تونن هست خواستی بیشتر توضیح بدم

اگه منو توتاپیکی دیدین ریپ بزنین و بگین برو سر درست کنکور دارم این امضارو ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ دارم میذاره ساعت ۱۹:۵۹دقیقه... به هدفم میرسم و موفق میشم لطفا برام صلوات بدین قراره نیام سایت تا ۹تیر خدانگهدار تیکرمم تیکر کنکوره