2777
2789
عنوان

همزاد ملکی

99 بازدید | 2 پست

من خیلی دوست دارم همزاد مو پیدا کنم (البته از نوع ملکی ن جنی) اما هرکاری میکنم نمیفهمم

براي بدست اوردن نام همزاد ها به جدول حروف ابجد نياز داريم

الف:1 ب:2 ج:3 د:4 ه:5 و:6 ز:7 ح:8 ط:9 ي:10 ك:20 ل:30 م:40 ن: 50

س:60 ع:70 ف:80 ص:90 ق:100 ر:200 ش:300 ت:400 ث:500 خ:600 ذ:700 ض:800 ظ:900 غ:1000

-ابتدا اعدادي كه مربوط به حروف اسمتان مي شود را با هم جمع كنيد

-سپس عدد بدست امده رابه اعداد مضرب ده قسمت كنيد و حروف اين اعداد را در جدول پيدا كنيد

-اگر به اخر اين حروف با همان ترتيب اوليه« ائيل» اضافه كنيد نام همزاد ملكي بدست مي ايد

-و اگر اين حروف را وارونه كنيد و به اخر ان« ؤش »اضافه كنيد نام همزاد جني مشخص ميشود

براي مثال: اسم فاطمه

با توجه به جدول

ف ا ط م ه

80 + 1+ 9 + 40+ 5 =135 100 /30 / 5

ق ل ه

همزاد ملكي: قلهائيل

همزاد جني:هلقوش

اگر کسی فهمید میتونه من بهش اسممو بگم برام در بیاره؟؟ 

برای هیچکس مهم نیست تو چجوری شباتو صب میکنی پس بزار هرکی هرچی دلش خواست پشت سرت بگه و تو واسه خودت زندگی و از هر لحظه اش لذت ببر!عمرت آنقدر طولانی نیست که بخوای نگران این چیزای بیخود باشی فقط آخرش خودتی و خدات و آرزوهات پس همین سه تارو محکم بغلشون کن:)                                                                         اون لحظه ای که یه بچه ایو میخندونم و باهاش بازی میکنم همون لحظه دنیام یه درجه رنگی تر و قابل تحمل تر میشه                                       رفتن رو به کسی میگن که امده باشد ما که نیامدیم ریشه دراین خاک و وطنیم:))))                                                                                      بابا وقت خداحافظیه ولی به مامان چیزی نگو/بابا دیگه نمیکشم از درد پر بغضه گلوم/بابا اگه رفتم بدون همه اینا واسه آینده بود/بدون همه آرزوم اینه ببینم ایرانو آزاد یه روز

کی حال داره این همه فرمول بخونه بگیر بخواب😴

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.