2821
2789
عنوان

بگید چکار کنم 😔

97 بازدید | 16 پست

من اصلا اهل رل زدن و اینا نیستم ....

ما ی گروه داشتیم دختر و پسر قاطی بودن خیلی می‌گفتیم میخندیدم مسخره بازی خیلی خوش می‌گذشت 

تا اینکه من ی شب شب بیداری کرده حالم خیلیییی بد بود تو گروه پیام دادم ی پسره جواب داد شروع کردیم حرف زدن 

بعد کم کم عادت شد هر شب آخر شبا حرف میزدیم خیلی طرز فکرش شبیه بود علایقش من کلا تو ذهنم این بود پسرا همشون بد هستن ولی این خیلی خوب بود تعریفش و از بچه هایی ک باهاش بیرون رفته بودنم خیلی شنیده بودم باعث شده بود بهش اعتماد کنم و...

بعد ۳ ماه بهش وابسته شدم 😔

دارم بهش علاقه مند میشم 

چکار کنم ۱۶ سالمه میدونم زوده خیلیم زود تو عمرم حتی به این چیزا فکر نکردم 

قبلا تاپیک دوس پسر زدم ولی از طرف دوستام بود ن من 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اشتباه منو نکن

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !

عزیزم این حس طبیعیه هر انسانیه 

یعنی نداشته باشی خوب نیست 

ولی باید بخاطر خودت ایندت و اینکه خودتم میدونی سن خوبی نیست و ضربه میخوری حتی اگر ادم خوبی باشه علاقت رو بزاری کنار و باهاش مقابله کنی 

عزیزم این حس طبیعیه هر انسانیه  یعنی نداشته باشی خوب نیست  ولی باید بخاطر خودت ایندت و ا ...

اولین بار کسی ک نمیدون مشکلم چی درکم میکن 

خیلیا هستن از زندگیم خبر دارن درک نمیکنن 

اولین بار کسی ک نمیدونم مشکلم چی درکم میکن  خیلیا هستن از زندگیم خبر دارن درک نمیکنن

خب میتونه برات دوست عالی ای باشه 

خیلی از روابط دوستیاش قشنگتره پایدارتره 

سعی کن به چشم یه مرد و پسر نبینی که امکان داره باهاش رل بزنی

به چشم یک دوست ببینش 

نمدونم منظورم گرفتی یا نه

ب خدا من اهل این چیزا اصلا نیستم برعکس دوستام 

ببین منم تو همچین گروهی بودم ،یه دختر ساده تقریبا تو سن و سال تو.فکر میکردم یکی از من خوشش اومده چه خبره چقدر خوبه.سر دو هفته ازم چت نا جور میخواست منم از حرفایی که میزدیم عذاب وجدان گرفتم و تمومش کردم‌.تو همون مدت با یه دختر دیگه تو همون گروه که دوستم بود رفیق شد بعد به من می گفت با این حرف نزن و...منم احمق.تا اینکه دختره از همه جا بی خبر برای تولد پسره پروفایل میذاره و تو گروه رابطه شونو میگه منم هر چی اسکرین شات براش فرستادم پسره مغزشو شیت که این دروغ میگه دختره فکر کرد از حسادت میگم.دو هفته بود ولی مثل چی پشیمونم.ته این روابط مخصوصا مجازی معمولا چیزی نیست.چون راحت میشه نقش بازی کرد.

اهل کدوم کارا گلم مگه چیکار کردی  ولی خب سعی کن فاصله بگیری تو این مناسبت نیست خیلی احساسی و م ...

اهل پسر بازی و رل داشتن و از این حرف من زندگیم خلاصه میشد تو درس و کتاب و دست و پا زدن با مشکلاتم انقدر مشکل داشتم ک جایی واسه تینیجر بازی و نوجوانی کردن نداشتم ...

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز