بچه ها خواهرم گوشیش با ایمل منه و کلاس ششمه چند وقته فهمیدم که تو یوتیوب میچرخه و از این فیلمای ترکی و می بینه که مناسب سنش نیست چطور بهش بگم که مناسب سنش نیست و ناراحت میشه و نمیخوام به مامانم بگم که بهش بگه اینطوری حس بدی پیدا میکنه .
دیگه الان تو سن کنجکاویه بخای شدیدتر برخورد کنی بدتر میشه با آرامش بگو که خوب نیستش گوشیم نگیر یهویی ازش یا چه میدونم نگو دیدی که اینطوریه بگو مثلا به فیلمایی کلیپایی هستن که برای بعصی از سن ها زوده
حساسش نکن
𓆃ایران زمین𓄂 "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشنشدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*
نه میخوام با رامش پیش برم و نمیخوام بگم که من متوجه شدم خودم میدونم شدید برخورد کنم کنجکاو تر میشه
پس همون طوری که منگفتم جلو برو حالا ممکنه مثلا داری کلیپ میبینی اینستا کنارت باشه بتونی حرف رو میش بکشی
𓆃ایران زمین𓄂 "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشنشدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*