ژینگیلییییی مدیر استارتر عضویت: 1400/12/24 تعداد پست: 816 عنوان چی بگم ؟ 58 بازدید | 7 پست آقا امروز ساعت ۶ میخوایم با دوستام بریم بیرون ولی من نمیخوام برم اما میخوام یه جوری بگم که ن ضایع باشه ن دروغ گفته باشم توروخدا یه چیز بگید 1401/03/08 | 16:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
marall66 عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 6855 یه ربع به رفتن زنگ بزن با حالت ناراحتی بگو مهمون برامون اومد خیلی ناراحتم نمیشه بیامحالا سعی میکنم یجوری بپیچونم بیام ولی قول نمیدم بعدم بگو اوووف اینم شانس ماستآخرشم بگو اه شرمنده ام نتونستم بیام😪😒 برا تاپیکام گزارش بزنین،براتون متقابل میزنم اگه زدین همون تاپیک رو لایک کنین برام که منم براتون بزنم زیاد نیستن
insomniac عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 49 چرا نمیخوای بری؟این مهم تر از اینه که چی بگی که کسی ناراحت نشه
ژینگیلییییی مدیر استارتر عضویت: 1400/12/24 تعداد پست: 816 یه ربع به رفتن زنگ بزن با حالت ناراحتی بگو مهمون برامون اومد خیلی ناراحتم نمیشه بیام حالا سعی میکنم ... میخوام دروغ نگفته باشم مهمونمون کو 😂
marall66 عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 6855 میخوام دروغ نگفته باشم مهمونمون کو 😂 خب بگو راستش حس و حال اومدن ندارم نمیدونم چراببخشید انشالله یوقت دیگه برا تاپیکام گزارش بزنین،براتون متقابل میزنم اگه زدین همون تاپیک رو لایک کنین برام که منم براتون بزنم زیاد نیستن
ژینگیلییییی مدیر استارتر عضویت: 1400/12/24 تعداد پست: 816 چرا نمیخوای بری؟این مهم تر از اینه که چی بگی که کسی ناراحت نشه راستش قرار بود اولش با دوستای صمیمی خودم برم ولی مثه اینکه اینا به چند نفر دیگه هم گفتن که بیان اونام دخترای بدی نیستن ولی خب ما چون تو یه شهرک زندگی میکنیم اسماشون پیچیده به دلایلی میترسم منم باهاشون برم بگن این دختره هم مثه اوناس
insomniac عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 49 یچیزیو یادت باشه.هیچوقت برای ناراحت نکردن بقیه و راضی نگه داشتن بقیه به خودت سخت نگیر جز پدر مادر.رفیق خوبشم رفتنیه.پس از قضاوت کسی نترس.محکم بگو کار دارم نمیرسم بیام.من به شخصه تاوان رفاقت زیاد دادم.الان حتی اسم بعضیاشونم یادم نیست