2777
2789
عنوان

هزینه تولد

279 بازدید | 31 پست

سلام خانما میخوام برا پسرم تولد بگیرم 

هزینه دی جی شام و خوراکی و فینگر فود و میوه چقدر میشه 

و از لحاظ اقتصادی و زیبایی و دیزایین پذیرایی چطور باشه بهتره؟

فقط خدا برایم کافیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ میخوای تم تولد داشته باشه بنظرم بگرد تو دیوار قیمت مناسب پیدا کن

تمش و خودم اوکی میکنم 

بیشتر دغدغه ام الان پذیرایی شام و اینطور چیزاس

فقط خدا برایم کافیست

ما برا دخترم گرفتیم ۵ ملیون شد 

💙 خدایا به تو توکل کردم خداجونم مواظب زندگیم باش 💙 بهترینهارو برامون رقم بزن 💙یه صلوات برا خوشبختیم میفرستی 😍 اگه فرستادی مرسی 😍خدااایا عااااشقتم خدایا شکرت بخاطر همه چی 
واقعا یعنی هزینشو داشتین

اره با شامو همه چی 

💙 خدایا به تو توکل کردم خداجونم مواظب زندگیم باش 💙 بهترینهارو برامون رقم بزن 💙یه صلوات برا خوشبختیم میفرستی 😍 اگه فرستادی مرسی 😍خدااایا عااااشقتم خدایا شکرت بخاطر همه چی 
مبارک باشه... انشالله همیشه به شادی، برا پسر منم دعاکنید دهم بتونم دلشو شاد کنم حداقل یه کیک براش بخ ...

ممنون گلم . انشالله شما هم بهترین تولد رو برا پسر گلتون بگیرین . منم یه تیکه طلا فروختم براش تولد گرفتم 😅