2777
2789
عنوان

پلاکت پایین

2498 بازدید | 21 پست

سلام دوستان.وقت بخیر.کسی با پلاکت پایین باردارشده؟لطفا اگر تجربه ای دارین اشتراک بزارید.چه دارو یا مدا غذایی مصرف کردید تاپلاکت بالا اومد.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

دختر خاله من شد سر اولی نمیدونست بچشم پلاکتش پایین بود بهش امپول میزدن هفت سال پیش به بچه هر کدوم یه میلیون بودن بچه دومش باردار شد تحت نظر بود کلا دوتا بچش کم خونن الان

خدایا برای همه چی شکرت

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بله 

من بالای ۱۸ سال هست پلاکتم پایینه 

باردارم شدم‌

اسپرین نخور فقط بدتر میاره پایین توی بارداری 

فولیک اسید پنج خوردم 

اهن دوز بالا تا اخر بارداری 

پردنیزولون ۲۵ ...اینم دوزش بالا بود برا من عزیز 

قبل بارداری من همیشه پلاکتم زیر ۷۰ هزار 

توی بارداری به ۳۰ هزار رسید

لحظه زایمان پلاکتم ۶۰ هزار بود 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

من سر دختر اولم فهمیدمitpدارم.

تحت نظر دکتر با مصرف پردنیزولین کل دوره بارداری بالاخره بچه ام دنیا اومد.

این مریضی ارثی نیست . قرار بود اواخر بارداریivig تزریق کنم که زایمانم تو ۷ ماهگی و یه هویی شد. و بعد زایمان به بچه تو nicu تزریق کردن.

تقریبا تا ۶ ماه کل مارامترهای خونی دخترم بهم ریخته بود. ولی بهمرور که خون تولیدی خودش تو بدن جایگزین شد . خداروشکر خوب شد.

بعد زایمان دو بار کورتن درمانی کردم و نتیجه نداد.

بعدش یه دوره امپول زیتاکس بهم دادن. خیلی بهتر از کورتن نتیجه داد.

ولی بعدش دو بار باردار شدم که البته به دلایلی سقط شدن ، پلاکتم باز اومد پایین.

در کل باید هم تحت نظر دکتر خون و دکتر زنان برای بارداریهای پر خطر باشین.

و احتمالا قرص بخورین.

تغذیه ای من مغز شتر شنیدم ولی امتحان نکردم.

من کلا پلاکتم همیشه لب مرزه،سه تا بچه دارم.تا اونجایی که میدونم دارویی واسه بالا بردن پلاکت نیست،ولی موقع زایمان پلاکت آماده داشتن که اگه خدای نکرده خونریزیم زیاد شد،استفاده کنن.در کل چون خیلی از مرز پایین تر نبود مشکلی تو بارداری نداشتم

برای پلاکت پایین باید سزارین شد یا طبیعی؟

تا جایی که بشه عمل که در نتیجه خونریزی داره باید پرهیز کرد.

طبیعی الویت.

تازه ماها که خیلی پایین ، زیر ۵۰ هزار بیمارستانای خصوصی پذیرش هم نمیکنن.

من بدبخت که گفتن فقط برو امام خمینی. اونجام که شلوغ وحشتناک

من ده سال مشکل پلاکت پایین دارم بین هفتاد تا هشتاد هی بالا پایین میشه هنوزم نفهمیدم چی پلاکتو میاره ...

آمپول زیتاکس به دکتر خونتون بگین.

من تو شروع تزریق ها ۲۰ هزار بودم.

۴ هفته میرفتم بیمارستان و برام تزریق میکردن.

بعد چند ماه رسیدم به ۱۱۰ هزار.

اول درمان کن بعد باردار شو.

سخته باید هم هوای پلاکت داشته باشین و هم بارداری خودش داستانه.

ولی در کل تحت نظر باشین ترس نداره

آمپول زیتاکس به دکتر خونتون بگین. من تو شروع تزریق ها ۲۰ هزار بودم. ۴ هفته میرفتم بیمارستان و برام ...

اره بچه دوس دارم ولی کلا دارم با خودم کنار میام ک دورشو خط بکشم پلاکتم که پایینه التهاب روده هم دارم میترسم جفتش بچه رو درگیر کنه

اره بچه دوس دارم ولی کلا دارم با خودم کنار میام ک دورشو خط بکشم پلاکتم که پایینه التهاب روده هم دارم ...

نه پلاکت که ارثی نیست.

تحت نظر هم باشی دیگه مشکلی نیست.

تحش قرص دیگه اونم به بچه اثر بدی نداره و از جفت رد نمیشه.

الان اون خانم گفت که خورده، منم مصرف کردم.

ولی میگم به دکترتون زیتاکس بگین، به سوای بچه، پلاکتتون بالا میبره