2777
2789
عنوان

بارداری با IVF

95 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها من 34 سالمه و بعد از تقریبا دوسال با کمک IVF تونستم بچه دار بشم . الان دوهفته ست که تستم مثبت شده اما چندروزه که لک ببینی دارم . به نظرتون طبیعیه ؟ چیکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم با ای وی اف باردار شدم

احتمالا هماتومه برو دکتر پروژسترون رو برات زیاد میکنه

مبارک باشه😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

میشه توضیح بدی من واسه تعیین جنسیت میخام برم بنظرت ارزش داره 

عزیزم اگه وضع مالیتون خوبه و خیلی برات مهمه که بچه از اون جنس رو داشته باشی برو ولی من که پیشنهاد نمیکنم من مشکل باروری دارم الان یه بچه دارم با ای وی اف حاضر نیستم دیگه واسه بچه دوم برم 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

عزیزم اگه وضع مالیتون خوبه و خیلی برات مهمه که بچه از اون جنس رو داشته باشی برو ولی من که پیشنهاد نم ...

مشکل مالی ندارم ولی میگم بچه سالم‌باشه فقط با آی وی اف بچه مشکل دار نشه

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.
مشکل مالی ندارم ولی میگم بچه سالم‌باشه فقط با آی وی اف بچه مشکل دار نشه

میزان مشکل دار شدن بچه ها تو ای وی اف مثل بارداری طبیعبه ممکنه داشته باشن ممکنه نه

من خودم بار سوم مثبت شدم علاوه بر هزینه های زیاد فشار روحی هم زیاده کلی داروی هورمونی باید بزنی

من که دیگه حاضر نیستم برم

میشه توضیح بدی من واسه تعیین جنسیت میخام برم بنظرت ارزش داره 

ببین اگر که کامل دستورات پزشک رو رعایت کنی به احتمال 80 الی 90 درصد جواب میگیری البته توی این مرکزی که من ای وی اف انجام دادم اینجوری درصداش بالا بود

ببین اگر که کامل دستورات پزشک رو رعایت کنی به احتمال 80 الی 90 درصد جواب میگیری البته توی این مرکزی ...

چه دستوراتی منظورتون رژیم و تغذیس

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.