2777
2789
عنوان

بیاین بگین حق با کیه

255 بازدید | 7 پست

لباس فروشی پایین خونمون میگه باید خسارت بدی دیروز شلنگ کولر در رفته ایشونم کلا لباساشو با ریل میذاره جلوی مغازش ماهم خونه نبودیماز تراس اب ریخته لباساش خیس شده اومده بمن میگه باید خسارت بدی ! دیگه کسی اینارو از من نمیخره  اقا خب لباساتو برمیداشتی میذاشتب داخل مغازه میدیدی داره اب میاد بارونم بیاد میخوای خسارتشو از خدا بگیری 

الان حق با کیه ؟ 

من گفتم برو شکایت کن من خسارتتو میدم !

اگه زنگ بزنم صدو ده حقو به کی میدن؟ 

به خودم قول دادم رو کسی به جز خودم دیگه حسابی باز نکنم 🙃

به شما

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیابان حریم مغاره نیست ،تازه میتونی ب عنوان سد معبر شکایت کنی

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
 زنگ زدم صدو ده پرسیدم میگه تقصیر هر دوتاتونه

صدو ده قاضی نیست شما برو دادسرا قبل ایشون سکایت کن بابت سد معبر

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.