2777
2789
عنوان

متاهلا بیاین

869 بازدید | 66 پست

عاقا شما همیشه بدنتون اصلاح شده؟چطوری همیشه آماده اید 

چرا واسه من اینقد سخته😥😥

با چی اصلاح میکنید؟

چندوقت یه بار

من شرایط لیزر ندارم با هرچی ام بخوام دو روز بعدش در میاد 

وای چقد زندگی متاهلی سخته😭😭

اصلاح کجا؟ 🙄

اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو می‌کنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمی‌کنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص می‌کند شما چه کسی هستید! 😊

ن من صبر میکنم بعد یه مدت با موبر پودر میزنم 

اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخخخ عزیزم اره منم اوایل خیلی سختم بود الان 11ماه میگذره تازه عادی شده .دو روز یبارو حموم میری دیگه ،بزن

خدایا شکرت بخاطر نعمت زیبایی که بهمون دادی🤰❤مامانای مهربون واسه سالم به دنیا اومدن نی نی مون التماس دعا🌿💋

😂😂😂چرا باید هر شببب باشه؟ ما نامزدیم تاحالا ژیلت نزاشتم ب خودم با پودر موبر یا اپلاسیون میزنم منم فرداش در میاد ولی چون شرایط اینکه اتفاق زیادی بیوفته رو نداریم برام مهم نیست 😂😂😂

اپلاسیون کن ولی خب سعی کن بری لیزر بهتر هست

البته برای لیزر هم نباید تا دو هفته بعدش شیو کنی و مو داری تو ماه های اول😅

درسته ک تمیز بودن خیلی مهمه ولی خب ی وقتا واقعا ادم نمیتونه..یکم داشته باشه ک چیزی نیست🙊

پودرم ک فایده نداره زود درمیاد😢

اره ولی حداقل زبر و تیغ تیغی در نمیان ژیلت خیلی بده

اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.