2777
2789
عنوان

جشن پاتختی

183 بازدید | 29 پست

مارسم داریم تو پاتختی واسه خانواده داماد. خاله. عمه عموها دایی مادربزرگ پدربزرگ کادو ببریم الان که فکر میکنم هزینه هاش خیلی زیاد میشه نمیدونم چکار کنم تعدادشونم خیلی زیاده.مازندرانی هستم.کسی این رسمو داره ؟؟شما چکار کردین؟؟یا بنظرتون چکار کنم 😭😭😭

مگ تو پاتختی فقط ب عروس کادو نمیدن🤨

محل آرامش بخش                                                                  نه یه کلبه وسط جنگله                                                             نه دریا و نه دل صحرا                                                                محل آرامش بخش                                                                 فقط بغل یار!❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم مازندرانی ام و همین رسمو داریم ولی تو پاتختیم فقط برای مادرشوهر و پدرشوهرم گذاشتیم چون اونا هیچی برا خانواده ما نگرفتن از اول نامزدی میگفتن ما رسم نداریم. ولی ما ک ندادیم بهشون تو پاتختی بهشون برخورد ولی مهم نبود😒

✨Be patient;it’s all coming together

اوو برای این همه آدم کادو میبرین ؟ چی میدین مثلا 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

در فامیلای ما رسم هس .

من نگرفتم .

اما دختر خواهرشوهرم گرفت .

چیه این  رسما ؟ فقط بکنی تو حلق بقیه کادو و شیرینی و...

من لغو کردم‌کلا 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

منم مازندرانی ام و همین رسمو داریم ولی تو پاتختیم فقط برای مادرشوهر و پدرشوهرم گذاشتیم چون اونا هیچی ...

منم از همین میترسم خانواده شوهرمم برام کاری نکردن ولی من خیلی خجالت میکشم اگه نبرم

اره ولی خانواده عروسم باید واسه خانواده داماد کادو ببره

ما نداریم از این رسما

ولی با این وضع گرونی خیلی از مراسمارو باید حذف کرد خرج اضافس

محل آرامش بخش                                                                  نه یه کلبه وسط جنگله                                                             نه دریا و نه دل صحرا                                                                محل آرامش بخش                                                                 فقط بغل یار!❤️
پارچه پیرهنی کت دامن روسری ☹️اینام اکه جمعا بخوام بخرم ده میلیونی باید هزینه کنم

ول کنین بابا کلا پاتختی نگیرین 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند