2777
2789
عنوان

زیبایی دست ها

159 بازدید | 14 پست

اینقد کار میکنم دستام از ریخت افتاده

ناخن هم ک میکارم خوب نمیشه چون دستم توی مواد غذایی و شویندس خراب میشن

سه نفریم روزی ۵ بار ظرف میشورم هی بشور بساب

انگشتان از فرم افتاده تازگیام دستام اگزما زدن هرکاری میکنم خوب نمیشن میرم بیرون دستکش میپوشم😥😥😥😥

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

موقع ظرف شدن  دستکش دستت کن ‌.به دستات پماد بخر از داروخانه بزن . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

سه مدت مدام دستکش بپوش 

دستاتو اسکراب کن و مرطوب کننده بزن 

کلی بهتر میشع

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

برید پارافين تراپی بعدشم مراقبت کنین

عضو گروه نارنجی هدف ۷۰🚫چالش حذف قند مصنوعی🚫               راز آرامشِ درون،در درک این مطلب است....⬅️ ما نمیتوانیم دنیا را تغییر دهیم،اما خودمان رامیتوانیم تغییر دهیم....راجب گلدوزی و آشپزی سوالی داشتین در خدمتم...با احترام این کاربری دست دو نفر هستش...
من میرم سرکار  آفتاب زیاد به دستام میخوره دستام سیاهه سیاه شدن عین دستای مردا زمخت     ...

خب اول یه سفید اب بخرهمون روشو.

بعد بکش به دستات با لیف ‌

بعد  روش پماد ترک جی  بزن .

من پماد ترک جی میزنم کمی بهتر شده ‌و نرم .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

خیلی دستامم تو بشور بسابه

گفتم که دستکش بموش .

کلا اون پماد ضد ترک جی رو هم بزن به عنوان مرطوب کننده .‌هرروز . بزار رو دستات باشه .