2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لباس واسش بخر.الان توی اون سن عشق لباسای جینگولی ان.مثل دامن لی کوتاه یا شلوارک لی کوتاه و تیشرت های لش یا شومیز شیک.یا کلن پیراهن میدی اسپرت

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

شما از کجا می‌دونی خوشش نمیاد 

چون خودمم ۳ سال پیش ۱۵ سالم بود هنوزم تو همون حالو هوا هستم دخترا از اینکه لباس براشون بخری خوششون نمیاد چون شاید سلیقشون نباشه اگه از سلیقش مطمعنی بخر

چون خودمم ۳ سال پیش ۱۵ سالم بود هنوزم تو همون حالو هوا هستم دخترا از اینکه لباس براشون بخری خوششون ن ...

بنظرم لباس اگر واقعا شیک و خوشگل باشه بهش خیلی میچسبه.اما اگر بدرنگ باشه یا جنس بنجل باشه دقیقا میشه حرف شما....

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

بنظرم لباس اگر واقعا شیک و خوشگل باشه بهش خیلی میچسبه.اما اگر بدرنگ باشه یا جنس بنجل باشه دقیقا میشه ...

درسته ولی من خودم به شخصه دوست نداشتم برام لباس بگیرن چون اخرشم هرچی میگرفتن مزخرف بود😂من سلیقم ی چیز دیگه بود

بنظرم لباس اگر واقعا شیک و خوشگل باشه بهش خیلی میچسبه.اما اگر بدرنگ باشه یا جنس بنجل باشه دقیقا میشه ...

برای خرید لباس باید سلقیه اش رو بدونی 

منم معمولا برای کسایی که سلیقه اشون میدونم لباس فانتزی میگیرم مثل 

نیم تنه اسپرت با شلوارک لی 

بولیز مجلسی یا اسپرت یا فانتزی 

دامن کوتاه 

برای خرید لباس باید سلقیه اش رو بدونی  منم معمولا برای کسایی که سلیقه اشون میدونم لباس فانتزی ...

چه سوتی دادم گفتم لباس فانتزی بعد دارم میگم دامن و بولیز.. 😖🤦🏻‍♀️