donyaad مدیر استارتر عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 758 عنوان مدل بشم؟؟ 186 بازدید | 13 پست واسه فیبروز ابرو مدل بشم که هنرجو رو ابروهام کار کنه؟ شما تاحالا مدل شدین؟ پشیمون نمیشم؟ کارما😉 1401/03/08 | 13:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 98947 اره وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
ملی_هسدم عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 1006 نع 🚶 • (:🧸🔗. U̶̶N̶̶B̶̶E̶̶I̶̶N̶̶G̶ ̶D̶̶E̶̶A̶̶D̶ ̶I̶̶S̶̶N̶’̶T̶ ̶B̶̶E̶̶I̶̶N̶̶G̶ ̶A̶̶L̶̶I̶̶V̶̶E̶!☻
donyaad مدیر استارتر عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 758 واسه فیبروز ابرو من باشم جرات نمیکنم منم خیلی دو دل هسم اونجوری هزینش خیلی زیاده🥲 کارما😉
boymader عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 11673 من براى ابرو عمراً مدل شمبعد ١٨سال ابروهامو به جز ارايشگر خودم زير دست كسى بر نمى دارم اون وقت مدل فيبروز شم؟البته من شايد سختگيرم☺️ حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن تشخيص داد…
donyaad مدیر استارتر عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 758 من براى ابرو عمراً مدل شم بعد ١٨سال ابروهامو به جز ارايشگر خودم زير دست كسى بر نمى دارم اون وقت مدل ... خیلی حساسی کارما😉
1382_aynaz عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 3081 ن اون تازه کاره ممکنه خراب کنه ابروهاتو و اصلا هم وسوسیه پول نگرفتنش نشو تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲ وزن فعلی : ۶۲۹۰۰ وزن دوبارع شدم ۷۰ بع امید هدف : 59 به امید خدا ۵۹ میشم 😪🥲 tatliti به امید اومدن خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش
donyaad مدیر استارتر عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 758 ن اون تازه کاره ممکنه خراب کنه ابروهاتو و اصلا هم وسوسیه پول نگرفتنش نشو وای نمیدونم چیکار کنم🤦🏻♀️ کارما😉
boymader عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 11673 خیلی حساسی ى جاهايى خوبه سختگيرىمن ى جا برداشتم ابروهامو هميشه الان الحمدلله ابروهام مثل اولهولى كسايى كه اون دوره با من عروسى كرده بودن هى رفتن زير دست هر ارايشگرى و الان همه شون از دم ابروهاشون تاتوئه مجبور شدنچون ابرو براشون نمونده حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن تشخيص داد…
donyaad مدیر استارتر عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 758 ى جاهايى خوبه سختگيرى من ى جا برداشتم ابروهامو هميشه الان الحمدلله ابروهام مثل اوله ولى كسا ... یعنی ابرو در نمیاد؟ کارما😉
boymader عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 11673 یعنی ابرو در نمیاد؟ نه خب مثل اولش در نمياد هى رفتن هر جا نازك كرد براشون هى دم ابروهاشون كوتاه كردبالاخره تو ١٠ -١٢سال ضعيف ميشه ريشه ابرو حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن تشخيص داد…
1382_aynaz عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 3081 وای نمیدونم چیکار کنم🤦🏻♀️ نرو پشیمون میشی تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲ وزن فعلی : ۶۲۹۰۰ وزن دوبارع شدم ۷۰ بع امید هدف : 59 به امید خدا ۵۹ میشم 😪🥲 tatliti به امید اومدن خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش