2821
2789
عنوان

فروشندگی🥲

2452 بازدید | 15 پست

دوستان میخوام واسه فروشندگی برم مغازه 

تجربه ندارم راستش اصلا کار نکردم تو زمینه فروشندگی

بعد صاحب اونجا گفت یه هفته آموزشی برم ببینه چطورم

گفت من کسیو میخوام ک بتونه بفروشه و سرزبون دار باشه 

این کارو خیلی نیاز دارم ولی خیلی استرس گرفتم ک خوب انجام ندم نمیدونم چجوری مشتری جذب کنم

حالا اطرافیانمم بجای اینکه امید بدن بیشتر نا امیدم میکنن😔😔

کسی تو این زمینه اطلاعات داره راهنمایم کنه🥺

من ۶ماهه فروشنده لوازم ارایشیم.

هرسوالی داری بپرس.

اینو بگم کم کم راه میوفتی اصلا نترس..

اصلا استرس نداشته باش

الان کل مغازه رو دست خودم تنها میچرخه.

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من ۶ماهه فروشنده لوازم ارایشیم. هرسوالی داری بپرس. اینو بگم کم کم راه میوفتی اصلا نترس.. اصلا است ...

اخه پسر هم هست خیلی معذب میشم

این صاحب مغازه هم ته دلمو خالی کرد گفت خیلیا اومدن زبون داشتن وای نفروختن 

باید با صبر و حوصله باشی..مشتری میاد سلام و خوش آمد بگو و هر چی خواست بخره راهنماییش کن

اره ولی گفت اگه مشتری اونچیزی که نخواست یه چیز دیگه بهش معرفی کن فن بیانم خوب نیست

اره ولی گفت اگه مشتری اونچیزی که نخواست یه چیز دیگه بهش معرفی کن فن بیانم خوب نیست

آره دیدی میری مثلا روسری بخری میگی فلان مدل میخوام بعد میاره نمیپسندی هی مدلای دیگه رو برات میاره باز میکنه تا اوچیزی ک میخوای پیدا کنی و از طرح و رنگ و جنسش حرف میزنه ک چشمت بگیره و بخری...اینجوری باید باشی 

ی چنتا مغازه برو مثلا میخوای چیزی بخری ولی فقط توجه کن ب نحوه برخوردشون ببین کدوم بیشتر مشتری جذب میکنه جهت کسب تجربه

اخه پسر هم هست خیلی معذب میشم این صاحب مغازه هم ته دلمو خالی کرد گفت خیلیا اومدن زبون داشتن وای نفر ...

فکر میکنی

بستگی به روحیات خودت داره

من اکی شدم..

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  
من ۶ماهه فروشنده لوازم ارایشیم. هرسوالی داری بپرس. اینو بگم کم کم راه میوفتی اصلا نترس.. اصلا است ...

سلام عزیزم میشه راهنماییم کنی لطفن 

من برای فروشندگی قصد دارم برم فقطم شیفت صبح میخام بنظرت به چه چیزایی باید توجه کنم از محلش گرفته تا شرایط کار و... 

و اینکه چی میپرسن و چطور باید رفتار کنم و چی بگم که روشون تاثییر مثبتی بزاره و هم پرو نشن؟ 

من تیپم اوکیه و ارایش متوسط یا کم دارم معمولا و قیافمم خوبه روابط اجتماعیمم متوسط ولی سابقه ندارم و نمیدونم چطور فروشندگی کنم! 

ازشون چی بپرسم واگه مصلا سفته خواستن چیکار کنم!؟؟ 

ممنون میشم راهنمایی کنی🌹

سلام عزیزم میشه راهنماییم کنی لطفن  من برای فروشندگی قصد دارم برم فقطم شیفت صبح میخام بنظرت به ...

سلام عزیزم اول اینکه اگر توی شغلی که میخای بری اطلاعاتت بالا باشه خیلی تاثیر داره .. یه شیفت خیلی بهتره من دو شیفت بودم بعد ۶ ماه خسته شدم اومدم بیرون

با اعتماد بنفس رفتار کن اگه ضعیف باشی ممکنه باهات رفتار جالبی نشه البته بستگی به صاحبکارت هم داره..

قبل هرچیزی بپذیر که با ادمای مختلفی سروکله میزنی بعضیاشون واقعا رومخن ولی تو ارامشتو حفظ کن.

اگر خط قرمزی یا شرایطی داری همون اول با صاحبکارت طی کن که بعدا دچار مشکل نشی.

امیدوارم موفق باشی 

سلام عزیزم اول اینکه اگر توی شغلی که میخای بری اطلاعاتت بالا باشه خیلی تاثیر داره .. یه شیفت خیلی به ...

مرسی از اینکه وقت گذاشتی گلم💋

و اینکه یسوال دیگه. اگه سفته خواستن چی بگم بهشون؟ اگه سفته دادم باید بگم رسید سفته رو بهم بدین و بنویسم فقط برای ضمانت شغلی اره؟ 

مرسی از اینکه وقت گذاشتی گلم💋 و اینکه یسوال دیگه. اگه سفته خواستن چی بگم بهشون؟ اگه سفته دادم باید ...

فداتشم

والا از من سفته نگرفتن چون اشنا بودیم 

اینو اطلاع ندارم دقیق حتما حتما راجبش با ینفر که اگاهه صحبت کن