2777
2789
عنوان

پسر ۹ سالم خیلی

533 بازدید | 20 پست

زیاد دنبال بازی کردن و با همه دوست میشه زود گرم میگیره دوست داره با بزرگار از خودش دوست بشه چند بار این کار وکرده ولی من بدم میاد میخام ببرمش باشگاه چ رشته ای خوبه تا حالا نرفته باشگاه راهنمایی کنید مادرای پسر دار 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ببین باشگاه ببری مربی زیاد توجه ای به بچه ها نداره،، الکی دور زمین میچرخن،، بخاد کششی بره اصلا نمیگه این بچه بدنش گرمه نیست خلاصه محل نمیذازن،، بزارش شنا یاد بگیره، تا ۱۲ سال به بعد بفرستش ورزش دیگه ای اگه دوست داری

بفرست کاراته و نینجارنجر

یا ورزشای رزمی

حسابی تخلیه روحی و جسمی میشه

فوتبال خوبه ولی پاهاشون آسیب میبینه خطرناکه

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............

ببین حتما نباید ببریش باشگاه ببین ب چی علاقمند میشه 

یعنی ببین ورزشو دوست داره یا نه 

یا کلاس موسیقی

کلاس زبان و...

حتما نباید فوتبال دوست داشته باشه ک بعضیا دوس دارن بعضیا دوس ندارن

بسکتبال والیبال ووشو کاراته تکواندو اوووووه اینقد ورزش زیاده که نگو ولی اگه میگی روخیش اینطوره بهتره ورزش های گروهی انتخاب کنی مثل همین بسکتبال واليبال هندبال اینا جون گروهین قشنگ انرژیش تخلیه میشه خیلی خوبه

پروفم دخترمه😍برا عاقبت بخیریش یه صلوات بفرستین💞💞

فوتبال تکواندو کاراته کنگفو شنا 

ببین به کدوم علاقه داره

حتما حمتا حتما یه کلاس ورزشی بفرستش برا پسرا خیلی لازمه

پسر خودم فوتبال میره 

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 
والا میپرسم میگ نمی دونم لاغر و قد بلنده انرژی بالا فوتبالم زیاد دوست نداره 

خب  والیبال خوبه . تکواندو هم خیلی خوبه من خودم تکواندو کارم برا کسی ک انرژی اش بالاعه خیلی خوبه 

حس شیشمی پیدا کردین ب من معرفی کنید لطفا 

اگر مشکل هزینه نداری یه مدرسه فوتبال خوب ببرش هم انرژیش تخلیه میشه هم خیلی چیزای اخلاقی بهشون یاد میدن نظمش هم خیلی خوب میشه

مابرای رنج بردن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت بردن میگردیم باید پذیرفت تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاییست که میکشیم .
خب  والیبال خوبه . تکواندو هم خیلی خوبه من خودم تکواندو کارم برا کسی ک انرژی اش بالاعه خیلی خوب ...

اما خب تکواندو هزینه داره . همش باید بر لباس رزمی بخری و هزار جور خرید داره ک گرونم هست . 

حس شیشمی پیدا کردین ب من معرفی کنید لطفا